Visuri la cheie aduce speranța în sânul unei familii copleșite de greutăți


	Visuri la cheie aduce speranța în sânul unei familii copleșite de greutăți
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Decembrie 2020

Ce arme să alegi atunci când nu știi cu ce te lupți? Cum să-ți găsești puterea atunci când ți se spune că nu există tratament pentru boala de care suferă copilul tău? 

Iubirea și speranța te ajută să mergi mai departe. Asta demonstrează familia Lupu pe care o vom cunoaște miercuri, de la 20:30, în ultima ediție a acestui sezon Visuri la cheie.

Cristina și Ionel au două fetițe: Ioana, în vârstă de 8 ani, și Maria, în vârstă de 3 ani. Micuța suferă de o boală pentru care până și medicii i-au dat cu greu un diagnostic: „Primul diagnostic pe care l-a primit a fost, în termeni pentru oameni obișnuiți, suspiciune de cancer la ochi. Al doilea diagnostic este colobom de nerv optic și coroidian. Singurul lucru pe care-l vede, cu un singur ochi, este lumina”, va povesti Cristina.

Părinții luptă în fiecare zi să le ofere fetelor o copilările cât mai aproape de normal, însă costul tratamentelor pentru Maria, îi împiedică adesea să-și țină promisiunile față de fetița lor cea mare.

Cel mai rău este când amân nevoile Ioanei. A făcut balet, dar din cauza că am intrat cu Maria mai intens în controale și investigații, s-au tăiat banii de acolo și s-au dat către Maria. 30 de ședinte de kinetoterapie sunt 2.700 lei, controlul oftalmologic, 600 lei, la ortoped 450 lei, la neurolog 300 lei...” va spune, cu lacrimi în ochi, mama.

În ajun de sărbătoare, echipa Visuri la cheie va trece pragul casei lor, o locuință care arată mai mult a șantier, și o vor transforma în căminul pe care-l merită. Pentru ei va fi o făclie de speranță de care se vor agăța și care le va da puterea să meargă mai departe și să continue să lupte pentru familia frumoasă pe care o au.

Miercuri, de la 20:30, încheiem al șaptelea capitol al visurilor, printr-o ediție emoționantă care aduce în prim plan povestea unei familii care a întâlnit deja prea multe obstacole în viață.

Vezi și VIDEO: O casă desprinsă din vechile povești orientale, în cartierul Ferentari din București

Visuri la cheie – crede în oameni!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies