• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • "Visuri la cheie" a transformat dorinta a trei surori in realitate. Cum arata casa construita in timp record de la zero

"Visuri la cheie" a transformat dorinta a trei surori in realitate. Cum arata casa construita in timp record de la zero

"Visuri la cheie" a transformat dorinta a trei surori in realitate. Cum arata casa construita in timp record de la zero

Echipa Visuri la cheie a implinit un nou vis! Pentru prima data, o casa a fost demolata si construita de la zero, in numai cateva saptamani.

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au muncit cot la cot cu voluntarii si constructorii pentru a ajuta trei fete sa duca un trai mai bun. 

Adriana, Lorena si Mihaela au o poveste de viata dramatica. Cele trei au inceput sa infrunte greutatile mult prea devreme, au ramas fara parinti si traiesc intr-o casa distrusa. Acum cativa ani, nimic nu avea sa prevesteasca o viata trista si plina de dificultati pentru niste copii care se gandeau numai la scoala. 

In urma unei boli necrutatoare, fetele si-au pierdut mai intai tatal, iar dupa numai doi ani mama lor a murit in urma unui infarct. Singurul sprijin pe care il aveau Adriana, Lorena si Mihaela era bunicul lor, care s-a stins din viata anul acesta. Fetele se descurca extrem de greu, nu au niciun venit, iar singurii care le ajuta sunt vecinii. Fetita cea mica, de 9 ani, are nevoie de o operatie la inima, insa, din pacate, nu au bani pentru analizele de dinaintea operatiei. Au multe dorinte si sperante, dar cel mai mult isi doresc sa mearga la scoala, sa studieze si sa aiba o casa in care sa poata duce o viata decenta.

Vezi emisiunea integrala pe voyo.ro

Pe parcursul a trei saptamani, cat a durat constructia casei, cele trei fete au intr-o vacanta si au avut parte de numeroase surprize din partea echipei Visuri la cheie. Cand au revenit, ele au primit cheia de la noua lor locuinta si sansa pentru o viata mai frumoasa si un viitor mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni