• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, lider de audiență. 1.4 milioane de români au urmărit povestea tragică a familiei Vasilescu

Visuri la cheie, lider de audiență. 1.4 milioane de români au urmărit povestea tragică a familiei Vasilescu

Visuri la cheie, lider de audiență. 1.4 milioane de români au urmărit povestea tragică a familiei Vasilescu

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au ajuns în Călinești și au reușit să aducă bucurie în familia Vasilescu, unde doi copii au rămas fără părinți, după ce mama lor a fost înjunghiată, iar tatăl lor este principalul suspect pentru moartea ei.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.0 puncte de rating și 25% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.7 puncte de rating și 15.7% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:05, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproximativ 1.7 milioane de români.  

A fost o ediție specială, cu multe provocări pentru arhitecții Visuri la cheie. Dincolo de casa veche, cu un acoperiș care stătea să cadă și cu multe fisuri lăsate de timp, Cristina, Alina și Valentin au fost nevoiți să renoveze un spațiu în care s-a întâmplat o tragedie, care le-a schimbat viețile tuturor, într-o casă care să-i ajute să privescă cu bucurie spre viitor.

Cristina a vrut să aducă în dormitorul copiilor un tărâm magic cu elemente care să le ofere speranță și siguranță, iar în camera bunicilor a folosit nuanțe de pastel, senine pentru o stare de liniște și regăsire.

Imediat cum trecem pragul casei, ne întâmpină un tapet colorat, vesel, care ne invită să descoperim locuința. În spațiul comun, Alina și Valentin au făcut schimbări radicale, dar au păstrat elemente cheie, care să le aducă aminte celor mici de mama lor. 

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în județul Constanța și va cunoaște povestea familiei Dejica. 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni