• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea Eugeniei Popescu: ‘Echipa ne-a auzit strigătul. Am reușit!’

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea Eugeniei Popescu: ‘Echipa ne-a auzit strigătul. Am reușit!’

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea Eugeniei Popescu: ‘Echipa ne-a auzit strigătul. Am reușit!’

„Echipa Visuri la cheie ne-a auzit strigătul. A venit să termine ceea ce am început noi! Gabi, Marius, am reușit!”. Aceasta a fost reacția celor care au ajutat familia pe care am cunoscut-o aseară, la Visuri la cheie, la ridicarea unei noi case, după ce mama și cei trei copii au trecut prin clipe grele. 

Flăcările le-au cuprins întreaga locuință și nu au lăsat nimic în urmă, însă oamenii s-au mobilizat și le-au ridicat o nouă casă pe care echipa Visuri la cheie a reușit să o renoveze în timp record.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 21:33 – 23:33, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.4 puncte de rating și 24.7% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 23.0% share. 

Este extrem de trist să vezi cum locul unde tu dormi, unde te jucai cu frații tăi, unde aveai siguranța și liniștea zilei de mâine a fost mistuit în câteva minute. Este normal ca acești copii să fie traumatizați și închiși. E ca un roman care începe în forță, și cu dramă, iar în toată drama asta, finalul este unul fericit. Cred că dacă ar fi să-i dau o denumire, aș spune simplu: Pheonix”, a spus Alex Gavrilescu despre povestea familiei pe care am cunoscut-o aseară.

Miercurea viitoare, de la 21:30, echipa Visuri la cheie ne așteaptă cu o nouă poveste. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni