Visuri la cheie revine din 11 septembrie, de la 20:30!

Visuri la cheie revine din 11 septembrie, de la 20:30!

Visuri la cheie revine cu sezonul 6, începând din 11 septembrie, de la 20:30. Dragoș Bucur și echipa sa, formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, sunt nerăbdători să le aducă telespectatorilor în această toamnă emoție și povești uimitoare ale unor familii greu încercate de viață.

13 visuri vor fi împlinite în acest sezon, iar cei care vor fi vizitați de echipa emisiunii vor primi șansa la un nou început în care să-și poată construi amintiri frumoase.

”Secretul acestei emisiuni este că vine de fiecare dată cu ceva surprinzător. Chiar dacă formatul este clar, poveștile sunt diferite, însă ce au în comun este faptul că vorbim de fircare dată despre oameni care sunt modele pentru noi toți, pentru că, indiferent de greutățile prin care au trecut, nu au încetat să lupte, să rămână uniți, să facă bine și să spere. Ei ne surprind de fiecare dată și reprezintă un exemplu pentru noi. Curajul lor ne uimește și ne bucură în același timp. Și în acest sezon Visuri la cheie vom cunoaște astfel de familii deosebite, dar vom vedea și transformări impresionante ale locuințelor lor, pentru care Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali au pus foarte mult suflet. Vor fi 13 ediții extrem de puternice, pline de emoție și momente de bucurie sinceră.”, a declarat Dragoș Bucur.

Din 11 septembrie, emoția va intra în casele românilor în fiecare miercuri seară, de la 20:30, prin Visuri la cheie.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni