Visuri la cheie revine ASTAZI cu o poveste emotionanta si un vis implinit, de la 20:30, numai la PRO TV!

Visuri la cheie revine ASTAZI cu o poveste emotionanta si un vis implinit, de la 20:30, numai la PRO TV!
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, ProTV,
Data: 29 Septembrie 2015

Echipa Visuri la cheie este gata sa implineasca un nou vis! Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist Dragos Isacescu vor ramane de data aceasta in Bucuresti, iar astazi, de la 20:30, vor face cunostinta cu membrii familiei Ilioaica. Tatal Alexandru, mama Elena, copiii acestora, Stefan si Flori, si nepotelul Yannis traiesc intr-o casa modesta, iar veniturile nu le permit sa duca un trai decent. 

In cea de-a doua editie a acestui sezon, telespectatorii vor cunoaste cinci oameni cu o poveste de viata extraordinara, care nu au incetat niciodata sa lupte. Drama in familia Ilioaica a inceput atunci cand Stefan s-a nascut prematur si a fost nevoit sa stea o perioada indelungata la incubator. Vederea lui a fost grav afectata de lumina puternica, cauzandu-i leziuni, care, in final, au dus la orbire. Parintii au renuntat la tot ce aveau pentru a putea plati operatiile si tratamentele fiului lor. Din pacate, pana in momentul de fata niciun tratament nu a dat rezultate. In ciuda problemei de sanatate, Stefan este un exemplu, nu doar pentru familia sa, ci pentru toti cei care il cunosc. Are o vointa de fier, este puternic, sigur pe el, merge la un liceu normal unde are rezultate remarcabile si este olimpic la informatica.

Pe parcursul celor doua saptamani in care echipa Visuri la cheie va renova complet casa familiei Ilioaica, cei cinci membri vor pleca in vacanta, iar Stefan va avea parte de cateva surprize de proportii si i se va indeplini una dintre cele mai mari dorinte ale sale. Cand vor reveni, ei nu vor primi doar cheia de la locuinta lor, complet renovata si utilata, ci si sansa de a avea o viata mai buna.

Astazi, de la 20:30, romanii vor cunoaste o familie unita cu o poveste emotionanta si vor vedea cum viata acesteia incepe sa se schimbe si visul de a avea o casa noua devine realitate in numai doua saptamani.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies