„Visuri la cheie” a fost, miercuri seară, lider absolut de audiență

„Visuri la cheie” a fost, miercuri seară, lider absolut de audiență

Povestea Petruței, femeia care a îndurat ani la rând abuzul și agresiunea fizică, a ajuns aseară la inimile telespectatorilor. Este mamă și a dat dovadă de curaj atunci când și-a găsit puterea să o ia de la capăt. Este un exemplu pentru cei care o cunosc și, acum, pentru toți cei care au urmărit-o aseară la Visuri la cheie.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 21:30 – 23:26, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 29.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.3 puncte de rating și 20.3% share. La nivel național, peste 1.4 milioane de români se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:50, peste 1.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

„Astăzi îmi iau copiii din nou și plec de acasă, dar cu speranța și cu cea mai mare încredere că va fi un nou început”, a spus aseară Petruța, după ce echipa Visuri la cheie i-a trecut pragul. „Asta este o casă care vindecă, dar, în același timp, a redat puterea și demnitatea unei mame”, a spus Cristina Joia, după renovarea casei.

„Petruța a avut forță să rabde ce a trăit și asta mie îmi dă garanția că ea are forță să trăiască o viață absolut normală, liniștită, alături de copiii ei. Fiți liberi. Învățați-vă familia să fie unită din libertate și iubire, nu din impunere, nu din violență, nu din teroare”, a spus Alex Gavrilescu. 

Săptămâna viitoare, echipa continuă pe drumul visurilor spre a schimba viitorul unei noi familii. Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO. 

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni