• Emisiuni
  • VLAD
  • Adrian Nartea și Olimpia Melinte dezvăluie secrete și întâmplări de la filmările pentru serialul VLAD!

Adrian Nartea și Olimpia Melinte dezvăluie secrete și întâmplări de la filmările pentru serialul VLAD!

Adrian Nartea și Olimpia Melinte dezvăluie secrete și întâmplări de la filmările pentru serialul VLAD!

Protagoniștii VLAD dezvăluie amănunte interesante despre filmările serialului, atmosfera de pe set, dar și despre cum se filmează anumite scene.

Olimpia Melinte ne povestește care a fost pentru ea cel mai emoționant moment de la filmări. „Poate cel mai emoționat moment a fost în primul an de filmări la VLAD, când ziua mea de naștere a picat într-o zi obișnuită de filmare. N-am anunțat și nici nu mi-am propus să dau de știre cu privire la asta. Dar colegii mei, foarte vigilenți, m-au surprins si nu s-a lăsat doar cu tort, cadouri și flori, ci și cu o cameră plină de baloane pe care mi-o pregătiseră colegii de la scenografie și de la costume. M-am simțit toată ziua ca acasă, a fost o zi minunată.”

Adrian Nartea ne dezvăluie detalii din spatele camerelor de filmat, despre filmarea unei scene din episodul trecut, alături de Ștefan Iancu. „În episodul trecut am avut o secvență în care Vlad aproape că i-a spus lui Răzvan că îi este frate. A fost o secvență foarte lungă, iar ceea ce publicul nu știe este faptul că producția acestei secvențe a fost aproape ca a unei piese de teatru.

A fost un plan secvență care a durat 14 minute de când s-a dat acțiune și până la stop. Toată echipa, de la sunet, lumini și așa mai departe, a avut o „coregrafie” în toată casa astfel încât să ducem la capăt scena dintr-o bucată, fără stop.

A fost gândită de Peter Kerek și ne-am întâlnit cu 2 ore înainte de filmare pentru a o repeta. Dacă așteptările erau că s-ar putea să întrerupem scena de câteva ori, pentru a ne aminti textul și acțiunea, noi am reușit să o facem din prima.

Practic e ca și cum am fi pregătit o piesă de teatru în 2 ore. La seriale nu prea găsești acest mod de filmare. Pentru acest stil de scenă se repetă zile întregi înainte. Dar noi fiind rodați în roluri și familiarizați cu echipa, am reușit să o facem într-o singură zi. Și chiar suntem foarte mândri de această scenă
.” 

Urmăriți VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni