Ce mesaj le transmite Adrian Titieni fanilor serialului VLAD

Citeste mai mult despre: Adrian Titieni, actor, sezon nou, Vlad,
Data: 08 Septembrie 2020

Actorul Adrian Titieni a dezvăluit că a fost provocator să se reîntoarcă la personajul său după această pauză. Deși a jucat multe personaje negative în filme, personajul din serialul VLAD, Iordache, are continuitate. 

"E un personaj destul de violent acest Iordache, fără scrupule. Are antecedente. Sunt niște probleme în interpretarea lui, dar cred că le-am făcut față și sper să le fac în continuare."

Întrebat dacă ar schimba ceva la personajul lui, Adrian Titieni a răspuns:"Cred în capacitatea omului de a se schimba. Cred că Iordache ar putea într-un moment limită, într-o situație ieșită din comun să-și redefinească conceptul despre lume, viață, existență."

Adrian Titieni susține că fanii serialului VLAD ar trebui să aibă așteptări mari de la acest sezon:"Să accepte ideea de a fi surprinși, să accepte ideea paradoxurilor, a unor schimbări aproape incredibile și să țină aproape."

Nu ratați premiera VLAD, luni, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV! Iar pentru materiale în exclusivitate de pe platourile de filmare VLAD, urmăriți pagina oficială de Instagram VLAD. 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies