• Emisiuni
  • VLAD
  • Ce planuri are Marius Manole după încheierea filmărilor la serialul „Vlad”

Ce planuri are Marius Manole după încheierea filmărilor la serialul „Vlad”

Ce planuri are Marius Manole după încheierea filmărilor la serialul „Vlad”

Marius Manole s-a alăturat distribuției VLAD la finalul sezonului 3. Actorul a interpretat rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

Acțiunea din VLAD se precipită și devine tot mai spectaculoasă pe măsură ce sezonul se apropie de final. Telespectatorii așteaptă nerăbdători ultimele episoade, pentru a vedea ce secrete ies la iveală și ce turnură ia povestea răzbunării.

Povestea lui Adrian Anuței s-a încheiat, cel puțin pentru actorii care au dat viață unor personaje memorabile. Pe 5 noiembrie a fost ultima zi de filmare la serialul VLAD. Într-un interviu pentru tvmania.ro, Marius Monole vorbește despre personajul său, procurorul Toteanu, menționând ce i s-a părut cel mai incitant la el:

„Felul în care crede în dreptate și în adevăr. Eu semăn mult cu el. Îmi place să lupt pentru principiile mele și îmi place să lupt până la capăt, chiar dacă cei din jur nu cred în demersul meu. Îmi plac provocările și lucrurile greu de făcut”.

Întrebat ce planuri are după încheierea filmărilor la VLAD, Marius Manole a spus că își dorește să ia o pauză: 

„Ne pregătim să filmăm un sitcom, continuă Întrebarea Mesei Rotunde, mă pregătesc să fac un spectacol la Chișinău și vacanțăăăăăăăăă!”
 

Sursă foto: Instagram/ vlad_serial
Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni