Echipa de producție VLAD, despre ultima zi de filmare: „Suntem 100% convinși că ne vom reîntâlni”


	Echipa de producție VLAD, despre ultima zi de filmare: „Suntem 100% convinși că ne vom reîntâlni”
Citeste mai mult despre: serial Vlad, filme, Jesus del Cerro, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data: 11 Noiembrie 2021
Odată cu ultima zi de filmare la serialul VLAD, s-a încheiat un capitol frumos și memorabil în viața lor. Reporterul PRO TV, Cătălina Oprea, a stat de vorbă cu oamenii din spatele camerelor de filmat și a altat ce a însemnat pentru ei această experiență.

Regizorul serialului, Jesus del Cerro, recunoaște că este puțin emoționat:

Au fost 4 ani de muncă și sunt fericit pentru că am făcut ceva frumos. Multor oameni din România le-a plăcut VLAD. A fost un drum lung, dar minunat. Acest proiect mi-a schimbat viața”

Producătorii sunt convinși că se vor revedea la proiecte viitoare: 
 
„Am fost triști. De 4 sezoane, aceeași echipă, aceiași actori, o atmosferă de familie, ne-am ajutat reciproc, am plâns împreună, am râs împreună...E greu, e greu acum pe final. Toată lumea îmi dă mesaje de la prima oră: e ultima zi, nu pot să cred...Ce facem? Promite-mi că ne mai vedem, că ne mai strângem. Actorii deja sunt o familie. Se întâlnesc la fiecare vizionare. Sunt convinsă că după toată perioada asta s-au legat niște prietenii pe viață”, spune Delia Mihai, executive producer. 
 
„Sunt foarte multe lucruri cu care ne-am obișnuit. De unele știm clar că ne vor lipsi, de altele vom afla de mâine. Încerc să fiu optimist. Sunt 100% convins că ne vom reîntâlni la proiecte viitoare” , spune Alex Cseh, line producer. 

Sursă foto: arhiva PRO TV

Vezi și: Cum au fost surprinși actorii din VLAD în ultima zi de filmare

 


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies