BLOG DE REGIZOR: Familia VLAD

BLOG DE REGIZOR: Familia VLAD

Când începi un proiect precum Vlad, prietenii și familia știu că pentru o perioadă de timp vă vor vedea mai puțin. Viața socială va cădea pe un plan secundar și o invitație, indiferent de eveniment, unde ar trebui să confirmi cu câteva zile înainte, dar unde ajungi să nu mai confirmi niciodată. Vizitele la sală sunt reduse tot mai mult, iar jocul de baschet organizat în fiecare joi continuă, dar fără tine.

De-a lungul zilei de joi primești planul pentru săptămâna următoare și afli în ce zi lucrezi și în ce zi nu, ar putea fi momentul când descoperi că lucrezi sâmbăta și duminica pentru a putea filma în spitale, instanțe, școli sau orice alt loc care este disponibil doar în weekend.

Așadar, poți să afli că vei filma luni, marți și miercuri și că luni și marți vei filma de la șapte dimineața la șapte după-amiaza, dar în momentul în care filmezi în afara Bucureștiului, trebuie să pui o oră înainte și alta la sfârșitul călătoriei. Miercurea este altceva, este filmat noaptea și vei merge de la șapte după-amiaza la șapte dimineața.

Joi și vineri sunt zile libere, dar joi vei dormi după filmările de cu o noapte înainte.

Îți poți face planuri pentru weekend, dar plimbarea cu bicicleta, prânzul de duminică și cina de sâmbătă vor fi amânate când vezi că sâmbătă ai filmare de la patru după-amiaza la patru noaptea, duminica este cu o oră mai devreme și se filmează de la trei după-amiaza la trei noaptea.

Pe lângă faptul că îți afectează viața socială, mesele tale depind în fiecare săptămână de filmări. Micul dejun este servit când ajungi la filmare și șase ore mai târziu iei masa de prânz, deoarece depinde de ora de început, vor fi zile în care vei mânca la trei după-amiaza, în altele la șase și în altele la douăsprezece noaptea și la fel se va întâmpla cu orele de somn sau cu momentele în care vei apuca să îți vezi copiii, soțiile/soții, prietenii.

Adesea se spune că echipa de filmare este ca o familie, dar după cum vedeți, nu este doar un mod de a spune, iar în cazul nostru avem și mult noroc, deoarece familia lui Vlad este o familie foarte bună.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni