• Emisiuni
  • VLAD
  • George Piștereanu, despre superproducția VLAD: ”Sunt scene care nu s-au mai făcut într-un serial românesc”

George Piștereanu, despre superproducția VLAD: ”Sunt scene care nu s-au mai făcut într-un serial românesc”

George Piștereanu, despre superproducția VLAD: ”Sunt scene care nu s-au mai făcut într-un serial românesc”

George Piștereanu a dezvăluit câteva dintre atuurile lui VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, actorul George Piștereanu vorbește despre ceea ce va fi evenimentul cinematografic al anului la PRO TV. 

Povestea serialului este extrem de simplă. Este vorba de un tânăr care este prins într-o combinație nereușită, fără știrea lui, după care acesta își ispășește pedeapsa, iese din penitenciar fără știrea celor care l-au băgat acolo, se întoarce pentru a se răzbuna”. 

În serialul ”VLAD”, Tibi, personajul lui George Piștereanu, provine dintr-o familie disfuncțională. Ajuns în închisoare, acesta este luat sub aripa unui personaj influent și, după ce este eliberat, va ajunge să lucreze pentru acesta.

Povestea personajului meu este destul de vagă într-o primă fază, pentru că îl vedem pe el în grupul lui Leo, este mâna dreaptă a lui Leo, în grupul celor care dețin cazinoul. Eu sunt prietenul devotat al lui Leo. Mai târziu, în serial, vom observa că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi și, cumva, Tibi joacă un rol destul de important. Diferența dintre mine și personaj este de la cer la pământ: eu am crescut într-o altă familie, am primit o altfel de iubire, nu cred că aș fi reacționat cum ar fi reacționat Tibor  - mă refer la ceea ce l-a făcut să intre în pușcărie”. 

George Piștereanu vorbește și despre atuurile superproducției VLAD: ”În primul rând, afișul. Este extrem de reușit. Iar replica de jos este Cine iubește nu iartă. Ce poate fi mai frumos? Sunt scene care nu s-au mai făcut într-un serial românesc. Adică, s-a mai tras un glonț pe ici pe colo, a mai explodat jumătate de Dacie, dar în acest serial sunt foarte multe scene de acțiune și mie îmi place zona asta. Din când în când, ai nevoie de zona asta, de pură acțiune”

VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, este regizat de Jesus del Cerro, iar în distribuția sa se regăsesc Adi Nartea, Olimpia Melinte, Diana Sar, Andrei Aradits sau Emilian Oprea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni