• Emisiuni
  • VLAD
  • Imagini exclusive din culisele serialului VLAD.  ”Cred că am descoperit cu toții un nou București”

Imagini exclusive din culisele serialului VLAD.  ”Cred că am descoperit cu toții un nou București”

Imagini exclusive din culisele serialului VLAD.  ”Cred că am descoperit cu toții un nou București”

Superproducția VLAD a debutat în această săptămâna la PRO TV, introducând publicul din România în povestea plină de suspans, cu Adi Nartea și Olimpia Melinte în rolurile principale.

Serialul VLAD, difuzat la PRO TV în fiecare zi de luni, de la 20.30, a presupus o impresionantă desfășurare de forțe. Cele 13 episoade au fost filmate de-a lungul a șase luni, cu o echipă formată din profesioniști din cinematografie și în locații care de care mai diferite. ”VLAD este un serial realizat la cele mai înalte standarde, nu numai pentru România, dar și pentru piața internațională”, ne-a mărturisit, recent, regizorul superproducției de la PRO TV, Jesus del Cerro.  

Într-un material exclusiv pentru protvplus.ro, fanilor serialului li se oferă accesul în culisele superproducției, aceștia putând vedea în ce condiții au filmat actorii într-o zi geroasă de iarnă. 

”Serialul oferă o lume spre care să aspiri. A trebuit să găsim locații grozave, locații noi și cred că am descoperit cu toții un nou București. De asemenea, am filmat în Constanța, Grecia… Cred că spectatorii vor fi surprinși să vadă cum arată țara lor”, a adăugat regizorul Jesus del Cerro. 

Urmăriți mai multe știri despre serialul VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni