• Emisiuni
  • VLAD
  • Olimpia Melinte, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei. S-a îngrășat 10 kilograme pentru un rol 

Olimpia Melinte, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei. S-a îngrășat 10 kilograme pentru un rol 

Olimpia Melinte, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei. S-a îngrășat 10 kilograme pentru un rol 

Se spune adesea că arta cere multe sacrificii. Asta s-a întâmplat și în cazul Olimpiei Melinte, Eliza din serialul VLAD, care s-a îngrășat 10 kilograme pentru un rol. 

Actorii fac, de cele mai multe ori, mari sacrificii de dragul meserei lor. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Olimpiei Melinte, care a trecut de-a lungul carierei sale prin transformări majore. Actrița, care joacă rolul Elizei în serialul VLAD, a povestit într-un articol scris pe blogul personal cum s-a îngrășat 10 kilograme pentru un rol. 

"10 kilograme, 10 kilograme, 10 kilograme,”, doar asta îmi suna în minte… Regizorul vorbea despre ce urma să joc, despre locații, despre personaje și eu rămăsesem blocată la fraza: „Ca să facem diferența între surori ne-am gândit că Nina este mai plinuță, și în cele două săptămâni de pauză între prima și a doua parte a filmului, ar trebui să te îngrași 10 kilograme pentru rol. 

Îmi dăduse câteva zile de gândire, dar gura a început să vorbescă fără mine, în spaniola deprinsă din serialele TV: „Si, quiero hacerlo!”. Regizorul a rămas înmărmurit, poate se aștepta la reacția asta la fel de puțin ca mine. Am bătut palma pe loc, în două săptămâni urma să plec in Spania și viața mea urma să se schimbe pentru totdeauna. Am mâncat zeci de burgeri, de porții de tortilla, de shake-uri și de cartofi prăjiți cu maioneză"

Toată experiența prin care a trecut atunci este explicată cu lux de amănunte de către aceasta chiar AICI.

Vezi și: Episodul 1: Personajele din Vlad iși imită actorii preferați din străinătate



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni