• PRO TV
  • Olimpia Melinte și Adi Nartea, despre scenele de dragoste din superproducția ”VLAD”

Olimpia Melinte și Adi Nartea, despre scenele de dragoste din superproducția ”VLAD”

Olimpia Melinte și Adi Nartea, despre scenele de dragoste din superproducția ”VLAD”

Olimpia Melinte și Adi Nartea sunt protagoniștii primului serial românesc la standarde cinematografice, ”VLAD”.

Superproducția ”VLAD”, care a debutat în forță la PRO TV, este o poveste despre iubire, trădare, răzbunare și puterea de a începe o viață nouă. Adi Nartea interpretează rolul lui Vlad, un personaj misterios care va intra în viața Elizei Dragomir (interpretată de Olimpia Melinte), o femeie de afaceri de succes, căsătorită, mama unui copil. Atracția puternică dintre ei va fi începutul pentru o poveste de dragoste interzisă.

Citește și: Andrei Aradits, despre rolul din superproducția VLAD: ”Pentru răzbunare, îți trebuie grație și artă”



Într-un interviu pentru protvplus.ro, Olimpia Melinte și Adi Nartea au vorbit despre atracția dintre personajele lor, despre modalitățile de a intra în rol și despre sacrificiile pe care le-ar face ei în viața reală.

Dacă Olimpia a mărturisit că primele scene mai apropiate dintre ea și Adi Nartea au fost destul de ”stângace”, pentru că nu se cunoșteau prea bine, Adi Nartea spune că de mare ajutor i-au fost indicațiile regizorului Jesus del Cerro. ”În plus, uitați-vă la ea, cât este de frumoasă! Te uiți la ea și nu te poți opri”.

Cât despre ritualurile înainte de începerea filmările, Olimpia Melinte dezvăluie: ”La secvențele mai complicate, mai delicate, de obicei, ca să nu mă bruieze lumea, mă retrag, mai ascult muzică”. 

Când vine vorba despre povestea de dragoste dintre personajele Eliza și Vlad, Olimpia o vede drept ”imposibilă”, în timp ce Adi Nartea crede că este ”timeless, puternică, foarte greu de exprimat”.

Distribuția primului serialul românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”, este completată de Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni