• Emisiuni
  • VLAD
  • Silviu Mircescu, despre personajul pe care îl va interpreta în VLAD: „Nu e doar un simplu bodyguard”

Silviu Mircescu, despre personajul pe care îl va interpreta în VLAD: „Nu e doar un simplu bodyguard”

Silviu Mircescu, despre personajul pe care îl va interpreta în VLAD: „Nu e doar un simplu bodyguard”

Actorul Silviu Mircescu, în vârstă de 32 de ani, va juca rolul lui Viorel, în noul sezon al serialului VLAD. Personajul este garda de corp și omul de încredere al lui Iordache. 

Silviu Mircescu este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. A jucat pe scena Teatrului Național din București și pe cea a Teatrului Bulandra. Printre spectacolele în care l-am putut vedea se numără: „Visul unei nopți de vară” (alături de actrița Maia Morgenstern) și „Regele Lear” (alături de actorii Marius Manole și Mihai Constantin). De asemenea, Silviu Mircescu a jucat și în seriale TV precum „O nouă viață”, „Când mama nu-i acasă” și „O grămadă de caramele”.

Într-un interviu pentru PRO TV PLUS, Silviu Mircescu a spus că și-a dorit foarte mult să facă parte din distribuția pentru VLAD.

„Sunt foarte fericit că am reușit să fac parte din echipa VLAD. M-am ofticam un pic acum trei ani, când a început. Am fost chemat la casting, dar n-am putut să rămân pentru că aveam alte treburi. M-am ofticat pentru că m-am uitat la televizor, am văzut despre ce este vorba. Am văzut că este altceva față de ce se face la noi în România. Și uite că, într-un final, în ultimul sezon, am reușit să fiu și eu aici”.

Actorul spune că s-a integrat foarte ușor în echipă, pentru că îi cunoaște pe mulți dintre actori. Legat de personajul său, nu a putut da prea multe detalii, în schimb a spus că nu este un simplu bodyguard. 

„Se numește Viorel. Este garda de corp și omul de încredere a lui Iordache. Nu pot să spun prea multe, doar că acest Viorel e cam peste tot. Unde e Iordache, este și Viorel, evident, dar alte și alte chestii pe care le veți descoperi uitându-vă la VLAD. Nu este un simplu bodyguard sau un asasin plătit, are carne personajul, e mult mai mult de atât. Este un personaj inteligent, e atent la tot ce se întâmplă și tocmai de aceea Iordache are multă încredere în el. 

Silviu Mircescu spune că pentru el este o onoare să joace alături de actori consacrați

„Este o onoare și o mândrie când mă întâlnesc cu el la filmare (pe Adrian Titieni). Îl întreb: sunteți pregătit pentru o nouă zi împreună. Nu a fost chiar profesorul meu, eu am fost într-o generație mai „bătrână”, ca să zic așa, eram cu un an mai mare față de cei pe care îi avea dânsul. Întotdeauna mi-am dorit să joc cu profesorii și cu mentorii care predau la Facultatea de Teatru și Film. 

Vorbind despre finalul serialului, actorul mărturisește că i-ar plăcea „să se termine în coadă de pește”, ca să se poată continua. 

„Chiar dacă totul se plătește...nu vreau finalul acesta”. 

Sursă foto: Instagram, Facebook/ silviumircescu

Urmărește interviul integral în materialul video de mai jos. 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni