Trecutul își pune amprenta asupra prezentului lui VLAD, iar planul lui de răzbunare prinde contur!


	Trecutul își pune amprenta asupra prezentului lui VLAD, iar planul lui de răzbunare prinde contur!
Citeste mai mult despre: Vlad, razbunare, serial Vlad,
Autor: Ionela Lupu
Data: 09 Aprilie 2019

Ștefan a aflat că Matei nu este fiul lui, așa că a decis să se apropie mai mult de familia sa și să-i ceară Elizei să aibă un copil împreună, însă nu a primit din partea soției sale răspunsul pe care și-l dorea. Vlad a început să viziteze un orfelinat și să aibă grijă de un copil de acolo, fiul paznicului care a fost ucis de către Leo cu mulți ani în urmă, în timpul jafului din cazinoul Rainbow Star. 

Pentru a putea deveni partenerii lui Vlad, Ștefan și Eliza au luat decizia de a vinde hotelul din Grecia, riscând astfel tot ce au. Luând această hotărâre, Ștefan i-a propus lui Leo să se mute la Sinaia și să administreze afacerea pe care o are acolo, însă această propunere nu l-a încântat. 

Vlad a participat la ziua de naștere a lui Matei și, aflând de planurile lui Ștefan de a avea încă un copil cu Eliza, a decis să o invite pe Roxana la el. În momentele petrecute împreună, Vlad și-a amintit de seara în care o ceruse pe iubita lui în căsătorie. Acest gând l-a făcut să o respingă pe Roxana și să o alunge. Ea a ajuns acasă plângând, iar Eliza a decis să meargă să afle ce s-a întâmplat de fapt între cei doi și a ajuns în casa fostului ei iubit.

În tot acest timp, Ștefan, extrem de abătut de modul în care s-a încheiat seara alături de soția sa, i-a propus Carlei să o conducă acasă. Tot aseară, am aflat că Micky și Carla sunt aliate, iar planul lor este de a-l face pe Ștefan să îi trădeze încrederea Elizei.

Lunea viitoare, de la 20:30, răzbunarea trece la un nou nivel, noi informații ies la iveală, iar povestea serialului VLAD ia forme neașteptate. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies