• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad își ia rămas bun de la Petre, iar Leo hotărăște să plece și să fie liber!

Vlad își ia rămas bun de la Petre, iar Leo hotărăște să plece și să fie liber!

Vlad își ia rămas bun de la Petre, iar Leo hotărăște să plece și să fie liber!

Leo este hotărât să se schimbe, să-și ia o pauză lungă, să o cucerească pe Roxana și să aibă o viață normală, fără să mai facă rău.

Inainte de a pleca pune la cale un plan pentru a scăpa de Vlad, Miky și Barbu. ”Nu mă mai întorc, îți las ție casa. Îmi ești drag, Tibișorule!”, îi spune lui Tibi, iar acesta îi răspunde: ”Mai ții minte când mi-ai spus ce grozav e să fii liber? Să fii liber nu înseamnă să tragi un glonț în capul cuiva. Libertatea înseamnă să-ți alegi propriul destin fără să-ți pese de trecut. Du-te, fii liber!”.

Presat de Vlad să dea un răspuns pentru afacerile pe care vor să le facă împreună, Ștefan încearcă prin orice metodă să facă rost de bani pentru a nu o dezamăgi pe Eliza, însă îi este extrem de greu și se lovește de foarte multe refuzuri. Dacă reușește până la urmă să găsească fondurile necesare și cum reacționează Vlad, vedem luni, de la ora 20:30.

”Eu o să plec o perioadă într-o călătorie de afaceri și am venit să-mi iau rămas bun.”, îi spune Vlad lui Petre, pe care-l întâlnește la mormântul lui Adrian. Petre îi răspunde cu lacrimi în ochi: ”Drum bun, fiule!”. Luni seară vom afla cum a decurs discuția emoționantă dintre cei doi, dar și cum reacționează Maria atunci când află că fiul ei a decis să plece.

Relația dintre Eliza și Ștefan devine din ce în ce mai tensionată și, cu toate că el încearcă să facă totul pentru ea și să se apropie, Eliza îi mărturisește într-un mod plin de cruzime că Matei nu este fiul lui. Șocat și plin de furie, Ștefan pleacă la Carla, în brațele căreia își îneacă suferința.

Luni, de la 20:30, vom vedea și cum ajunge Roxana din nou în apartamentul lui Vlad și dacă planul lui Leo de a-i omorî pe Vlad și pe toți aliații lui reușește.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni