Vlad Pop (Adi Nartea)


	Vlad Pop (Adi Nartea)
VLAD POP
Citeste mai mult despre: serialul Vlad, Adi Nartea,
Data: 10 Ianuarie 2019

Vlad Pop apare de nicăieri cu o avere impresionantă, un talent inegalabil la poker şi jocuri de noroc şi un trecut inexistent. După cum spune Leo: ”Până în urmă cu 4 ani pare să nici nu fi existat”.

Pentru că tocmai aşa este: Vlad Pop este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului ”Rainbow Star”, Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea. Cu ajutorul lui Cezar Cristoloveanu, mentorul său din închisoare, Adrian reuşeşte să își însceneze moartea pentru a evada şi apelează la operaţiile estetice cu scopul de a reveni sub numele şi chipul lui Vlad Pop. 

În timpul detenţiei, Vlad a învăţat că încrederea e o monedă scumpă şi a devenit o persoană mai puternică, care observă şi analizează de două ori tot ce vede în jurul lui. Acum se bucură de libertate sub o noua identitate, iar setea de răzbunare este motorul care îl pune în mişcare.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că sentimentele sale pentru Eliza Stamate - fata care l-a trădat, acum căsătorită cu cel mai bun prieten al lui - sunt la fel de puternice ca acum 12 ani. Împărţit între dragostea pentru Eliza şi dorinţa de răzbunare, Vlad trebuie să ia decizia vieţii lui.

Adi Nartea ne oferă câteva lecții de actorie: 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies