VLAD revine la PRO TV din 14 septembrie, de la 20:30. Marius Manole se alătură distribuției serialului


	VLAD revine la PRO TV din 14 septembrie, de la 20:30. Marius Manole se alătură distribuției serialului
Data: 28 August 2020

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ține cu sufletul la gură, în fața televizorului, în fiecare săptămână. 

Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul. 

Toamna aceasta intră în scenă și un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD.

Am mulți colegi extrem de talentați în VLAD. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții... Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală”, spune Marius Manole.

Va descoperi Petre Toteanu adevărul despre Adrian Anuței? Va reuși Vlad să își ducă la capăt planurile de răzbunare? Aflăm în curând, la PRO TV. 

Urmăriți premiera VLAD, luni, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV!

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Vezi și: VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie - primele imagini

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies