• Emisiuni
  • VLAD
  • „A sosit momentul să scăpăm de Ștefan!” va spune VLAD luni, de la 20:30, la PRO TV

„A sosit momentul să scăpăm de Ștefan!” va spune VLAD luni, de la 20:30, la PRO TV

„A sosit momentul să scăpăm de Ștefan!” va spune VLAD luni, de la 20:30, la PRO TV

Răzbunarea lui VLAD începe să prindă noi forme și să facă noi victime.

Omul care a suferit și a făcut închisoare pentru greșelile altora este acum în stare să transforme pe oricine în instrument pentru propriul joc, doar ca foștii lui prieteni să plătească pentru că l-au trădat: „A sosit momentul să scăpăm de Ștefan! Ne folosim de ceea ce iubește el cel mai mult”, va spune VLAD luni, de la 20:30 într-un nou episod.

Alianțele sunt sensibile, iar lucrurile la care Ștefan nu este atent se pot întoarce împotriva lui, iar când se așteaptă mai puțin trecutul il izbește spre un viitor dezastruos și plin de polițe neplătite. Oamenii cu care a împărțit totul și pentru care ar face orice devin pioni importanți în distrugerea lui. În numele răzbunării pălesc orice urme de iubire și încredere.

Delia și Cezar vor să o ferească de răzbunare pe Iulia, iar luni seară vedem cum încearcă să o țină departe de temutul Iordache însă fata nu îi ascultă și reușește să le dea strategiile peste cap și să se ducă, fără să-și dea seama, cu pași repezi în vizorul dușmanului. Consecințele faptelor ei vor putea însemna pierderi de vieți omenești.

Luni, de la 20:30, urmărim continuarea poveștii care devine din ce în ce mai periculoasă și vedem cum cei mai slabi vor fi pierzători.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Vezi aici cel mai recent episod din VLAD

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni