• Emisiuni
  • VLAD
  • „Blestemul familiei a început când ai pășit pragul casei”! Moartea, doar un pion al crudei realități în VLAD

„Blestemul familiei a început când ai pășit pragul casei”! Moartea, doar un pion al crudei realități în VLAD

„Blestemul familiei a început când ai pășit pragul casei”! Moartea, doar un pion al crudei realități în VLAD

Crezi că odată ce ai salvat-o pe „femeia de care nu te-ai plictisi vreodată”, planul tău poate continua cu succes. Însă două telefoane pot schimba tot, atunci când afli că tatăl tău biologic și cel spiritual au murit, luând cu ei atâtea taine și mistere ale lumii. O lume tot mai nesigură și mai greu de acceptat. Ca și în viață, serialul VLAD a atins, aseară, puncte de cotitură în care moartea a devenit doar un pion al realității dure. 

„A murit tata. Imediat după ce ai plecat, a venit mama la recepție. Se trezise și era mort în pat”, i-a spus lui Răzvan lui Vlad. Coșmarul nu s-a oprit aici, ci a fost continuat de Delia: „A murit Cezar. Nu mai ai ce să faci”. Astfel, întrebarea la care Vlad a trebuit să găsească răspunsul, cât mai rapid, a fost: „Cum să continui să trăiești când totul s-a transformat în nimic?”.

Însă ceea ce a urmat a fost doar o nouă repriză de durere! Aflat la mormântul omului care i-a dat viață, în imposibilitatea de a-l plânge așa cum simțea cu adevărat, Vlad a fost nevoit să primească una dintre cele mai dure confensiuni ale Mariei, femeia care l-a adus pe lume. „Eu nu sunt mama ta. Tu nu știu cine ești și ce cauți în viața noastră. L-ai băgat pe Petre în mormânt. Blestemul familiei noastre a început când ai pășit pragul casei”

Și de parcă nu ar fi fost suficiente două vieți pierdute, în pușcărie, Nela a cedat în fața presiunii și s-a sinucis. Un sfârșit trist pentru un suflet care ascundea atâtea dureri și neputințe. Iar în spital, Ivana își poartă propria bătălie, într-o comă cauzată de antidotul primit pentru a o salva de mușcătura unei vipere, de pe moșia lui Scarlat. 

Episodul a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:29 – 23:32, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, unde PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 21.2% cotă de piață. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.2 puncte de audiență și 22.3% share. De-a lungul celor două ore, peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

Lunea viitoare, de la ora 21:30, pe PRO TV, serialul VLAD revine cu noi momente puternice, încărcate de trăiri și emoții. Delia a făcut primul pas spre o împăcare cu Iordache: ”Putem s-o numim remiză?”, însă să fie suficient? Nu ratați cel de-al șaselea episod al ultimului sezon. 

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni