#Echipa Tudor Chirilă
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, muzician, compozitor și producător. Tudor Chirilă a fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației VAMA, formula în care a lansat trei albume: „Vama", „2012" și „Better". De-a lungul anilor, a scris ca autor sau coautor, peste 90 de cântece. Este cel de-al șaptelea sezon în care Tudor ocupă scaunul de antrenor la Vocea României, unde a creat momente memorabile, a făcut alegeri muzicale surprinzătoare și a reușit să uimească telespectatorii cu fiecare apariție a sa în show. A fost întotdeauna apropiat de concurenții din echipa sa, iar patru dintre aceștia, Tibi Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu și Dragoș Moldovan au câștigat marele trofeu și l-au făcut extrem de fericit pe antrenorul lor.

#Echipa Irina Rimes
Antrenor Vocea Romaniei

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din țara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista și-a dorit să cucerească și scena muzicală din România și a reușit. Este o apariție inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viața ei. Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile de profil din România, Visele, și a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei și prin vocea plină de dorință și pasiune. Irina Rimes este un artist complet, scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți artiști români. Este al treilea sezon în care ocupă scaunul de antrenor de la Vocea României, unde creează momente spectaculoase, trăiește alături de concurenții ei fiecare etapă și luptă cu ei până la final.

#Echipa Smiley și Theo Rose
Antrenor Vocea Romaniei

Smiley a făcut istorie împreună cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care s-a îndreptat către o carieră solo, cântând de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Smiley este un cântăreț, compozitor, textier și producător muzical extrem de apreciat, are milioane de fani și este antrenor Vocea României din primul sezon al show-ului. A reușit în toți acești ani să descopere voci formidabile și să creeze momente puternice în cadrul emisiunii. S-a implicat de fiecare dată în dezvoltarea concurenților din echipa lui, pe care i-a provocat să încerce și piese din registre diferite, care le-au pus în valoare calitățile vocale. În fiecare sezon, antrenorul s-a dedicat complet competiției, iar trei dintre concurenții din echipa sa, Ștefan Stan, Ana Munteanu și Bogdan Ioan, au câștigat marele trofeu și l-au bucurat nespus. Theo Rose este una dintre cele mai admirate artiste la momentul actual, din România. Tânăra de 25 de ani este extrem de talentată, are o voce inedită și a avut o ascensiune remarcabilă. A început să cânte de la o vârstă fragedă, la doar patru ani, și a obținut premii în cadrul a mai multor concursuri. A avut nenumărate colaborări ce au adus-o pe primul loc în trending și, în prezent, se bucură de un succes imens. Sezonul 10 Vocea României aduce și debutul ei pe scaunul dublu de antrenor, unde va lua lua decizii alături de Smiley, iar, împreună, sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României. 

#Echipa The Motans (Denis Roabeș)
Antrenor Vocea Romaniei

Cântăreț, compozitor și textier. The Motans (Denis Roabeș) a făcut furori cu piesa „Versus” în 2016, care a atins pragul de 34 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci și până în prezent, artistul a cucerit inimile a milioane de oameni, atât din Republica Moldova, țara sa natală, cât și din România. The Motans reprezintă un fenomen, o apariție unică ce continuă să surprindă prin piese inedite, sensibile și pline de mesaje cu substanță. Scrie versuri și are numeroase colaborări cu diverși artiști cunoscuți și apreciați din România. Este primul său sezon ca antrenor la Vocea României și este pregătit să-i învețe pe concurenții care vor ajunge în echipa sa tot ce este nevoie pentru a fi un artist din toate punctele de vedere. 


PREZENTATOR Pavel Bartoș
Prezentator Vocea Romaniei

Pavel Bartoș, actor, producător, regizor și unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România, este pregătit să spună, din nou: „Să fie - VOCE!”. De-a lungul tuturor sezoanelor de la Vocea României, Pavel a trăit emoțiile alături de concurenți și susținătorii acestora și le-a fost aproape în momentele decisive din show. 
Modifică setările cookies