• Emisiuni
  • Vocea României
  • A castigat "Vocea Romaniei", iar acum surprinde din nou. Ce se intampla din toamna cu Julie Mayaya

A castigat "Vocea Romaniei", iar acum surprinde din nou. Ce se intampla din toamna cu Julie Mayaya

A castigat "Vocea Romaniei", iar acum surprinde din nou. Ce se intampla din toamna cu Julie Mayaya

Julie Mayaya a declarat in nenumarate randuri ca show-ul "Vocea Romaniei" i-a schimbat viata. Marea castigatoare a sezonului doi se poate lauda deja cu trei single-uri lansate, un nou look, dar si multe alte planuri.

1. Crezi ca ti-a schimbat viata "Vocea Romaniei"? 

 

Cu siguranta. Mi-a schimbat perspectiva despre viata si chiar si despre mine. Sunt din ce in ce mai atenta la tot ce se intampla in jurul meu si mi-am dat seama ca orice pas gresit poate sa-mi afecteze cariera. Pe de alta parte, am cunoscut foarte multi oameni minunati care m-au ajutat enorm si cu care colaborez pentru primul meu album.

 

2. Cum a evoluat cariera ta dupa concurs?

 

Am lansat trei single-uri, “Stay”, “Las-o asa” impreuna cu Blazon si “When I Come”. Trei single-uri diferite dar care ma reprezinta in totalitate. Am vrut sa testez piata, sa imi dau seama cum ma percep oamenii si sa imi gasesc eu stilul muzical care simt ca ma caracterizeaza. Urmeaza o toamna intensa cu inca trei piese ce urmeaza sa fie lansate si cu multe concerte.

 

3. Cu care dintre fostii tai colegi de la "Vocea Romaniei" ti-ar placea sa faci un featuring si de ce?

 

Cu toti daca s-ar putea. Toti sunt foarte talentati, toti imi sunt dragi si de toti imi este dor. Perioada petrecuta alaturi de ei la "Vocea Romaniei" a fost minunata si imi aduc aminte de toti cu mare placere.

 

4. Care e cea mai frumoasa amintire de la "Vocea Romaniei"?

 

Ce intrebare grea! Sunt atat de multe...Incepand de la surpriza cu plicul, pana la alegerea antrenorului, pana la orele petrecute la repetitii cu colegii, pana la emotiile din camera verde, pana la nebunia care se intampla pe scena, totul culminand cu finala care oricum nu ma asteptam sa decurga asa. A fost o experienta pe care o voi tine minte toata viata si care mi-a dat imboldul necesar pentru a-mi contura cariera pe care mi-o doresc.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni