• Emisiuni
  • Vocea României
  • A fost pe punctul de a pleca acasa, dar antrenorii au vrut sa il salveze. Daniel Balan merge mai departe in concurs

A fost pe punctul de a pleca acasa, dar antrenorii au vrut sa il salveze. Daniel Balan merge mai departe in concurs

A fost pe punctul de a pleca acasa, dar antrenorii au vrut sa il salveze. Daniel Balan merge mai departe in concurs

In ultima editie de confruntari, Loredana a decis sa ii trimita in rigul vocilor pe Iulian Selea si Daniel Balan. Piesa aleasa pentru acest duel a fost "Impossible" (James Arthur), iar cei doi concurenti au facut tot posibilul sa impresioneze inca din timpul repetitiilor.

Sigur pe sine, Iulian a incercat sa se impuna in fata lui Daniel si nu a dorit sa isi dezvaluie toate atuurile inainte de duel. In ciuda acestui fapt, Daniel si-a mentinut atitudinea optimista pe intreaga perioada a pregatirilor si a urcat pe scena convins ca va trece mai departe.

Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Cei doi concurenti au facut spectacol pe scena, insa Loredana a ales sa mearga mai departe in competitie alaturi de Iulian, iar lui Daniel Balan i s-a oferit sansa de a fi salvat de unul dintre antrenori.  

Contrar asteptarilor, nu unul, ci trei antrenori l-au dorit in echipa lor pe Daniel, iar el a fost nevoit sa faca o alegere dificila. Ironia sortii a facut ca tanarul sa fie pus din nou in fata antrenorilor de la Vocea Romaniei in asteptarea unui verdict. 

Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au apasat butonul "Eu te vreau", iar decizia lor nu a facut decat sa il bucure pe Daniel. 

Vizibil emotionat, Daniel Badea a ales sa isi continue drumul in competitia vocilor alaturi de Tudor Chirila si echipa sa.   



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni