• Emisiuni
  • Vocea României
  • A fost respinsa la Vocea Romaniei in primul sezon, dar si-a continuat drumul in industria muzicala. Cum arata Theodora Marginean, una dintre cele mai seducatoare concurente

A fost respinsa la Vocea Romaniei in primul sezon, dar si-a continuat drumul in industria muzicala. Cum arata Theodora Marginean, una dintre cele mai seducatoare concurente

A fost respinsa la Vocea Romaniei in primul sezon, dar si-a continuat drumul in industria muzicala. Cum arata Theodora Marginean, una dintre cele mai seducatoare concurente

Theodora Marginean s-a numarat printre primii participanti la Vocea Romaniei, dar, din pacate, n-a convins niciun membru al juriului sa o aleaga in echipa sa in cadrul show-ului din anul 2011.

Theodora nu s-a descurajat, si la scurt timp de la prezenta pe scena Vocea Romaniei, au venit si ofertele muzicale. Tanara, absolventa a Facultatii de Drept, a marcat cateva colaborari in industria muzicala din Romania, cea mai recenta dintre ele fiind cea cu Pacha Man.

Intitulata "Cu tine pe mine", piesa este o compozitie muzicala cu accente reggae, ce a beneficiat si de un videoclip incendiar, in care Theodora apare in postura unei amazoane.

Iubita lui Marius Moga, mai sexy ca niciodata. Tinuta cu care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Compusa de catre Marius Moga, Alin Sterian “iRonic”, Petre Octavian "Achi" si Alex Cotoi si produsa de catre Alin Sterian "iRonic", Ionut "Yogi" Vasilache si Madalin Rosioru in studiourile DeMoga,"Cu tine pe mine", cel de-al doilea single al frumoasei artiste, este o colaborare cu Pacha Man si aduce o schimbare de stil muzical pentru Theodora, fata de primul sau single "From Paris with love".

Despre participarea la Vocea Romaniei, Theodora a declarat pentru site-ul perfecte.ro ca tot ce si-a propus sa faca a fost sa lase o impresie buna antrenorilor cat si telespectatorilor, iar acest lucru se pare ca i-a reusit.

Originara din Suceava, dar stabilita in Bucuresti, Theodora a atras atentia publicului atat cu talentul sau muzical, cat si cu aparitiile sale seducatoare. Artista este posesoarea unei siluete de invidiat, iar acest lucru este vizibil in pictorialele pe care aceasta le-a realizat de-a lungul timpului. 
 



Post by Teodora Marginean.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni