• Emisiuni
  • Vocea României
  • A intors toate scaunele si i-a impresionat pe antrenori cu vocea lui speciala. Interpretarea cu care Howard Dell a facut senzatie 

A intors toate scaunele si i-a impresionat pe antrenori cu vocea lui speciala. Interpretarea cu care Howard Dell a facut senzatie 

A intors toate scaunele si i-a impresionat pe antrenori cu vocea lui speciala. Interpretarea cu care Howard Dell a facut senzatie 

Howard Dell a ajuns in echipa Loredanei dupa ce a impresionat la auditiile pe nevazute cu un moment emotionat. 

Cunoscut pentru publicul larg din serialul "Tanar si nelinistit", dar nu numai, Howard Dell a ajuns in Romania in urma cu cativa ani, atunci cand a aparut aceasta oportunitate de a avea o afacere aici. 

Dupa ce a aflat ca sufera de o afectiune extrem de grava, a plecat in lume in cautarea unui leac naturist, iar intr-un final a primit o sansa la viata, iar dupa recuperare si-a dedicat viata sportului si a devenit antrenor de fitness. 

Barbatul s-a orientat si spre o pasiune mai veche, muzica, iar acum si-a facut curaj sa participe la auditiile pe nevazute de la sezonul sase Vocea Romaniei, unde a interpretat melodia Get Here si a impresionat cu un moment de exceptie. 

"Am crezut ca ni s-a pregatit o surpriza si a fost adus R.Kelly pe scena", a spus Marius Moga, in timp ce Loredana a afirmat ca: "Nu-mi vine sa cred ca tremur, pentru ca m-ai facut sa plang".

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni