• Emisiuni
  • Vocea României
  • A plecat acasa cu marele trofeu si cu premiul de 100.000 de euro! Cine este Mihai Chitu, castigatorul de la "Vocea Romaniei"

A plecat acasa cu marele trofeu si cu premiul de 100.000 de euro! Cine este Mihai Chitu, castigatorul de la "Vocea Romaniei"

A plecat acasa cu marele trofeu si cu premiul de 100.000 de euro! Cine este Mihai Chitu, castigatorul de la "Vocea Romaniei"

Mihai Chitu a castigat sezonul al treilea al emisiunii "Vocea Romaniei" si marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

"Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu imediat dupa anuntarea rezultatelor.

 

 

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Concurentul a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".

 


Mihai Chitu & Brenciu - O sole mio pe vocearomaniei.protv.ro

 

Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 - 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent.

 

A facut cursuri la scoala Populara de Arta timp de doua luni, iar la varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor de la trupa Krypton si a cantat cu acesta o data la studioul formatiei. Apoi a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. A urmat o pauza in cariera sa muzicala, iar in 2009 s-a reapucat de cantat. in 2012 a inceput sa colaboreze cu formatia Directia 5. Dupa Directia 5, a avut cateva spectacole private in Mamaia, dupa care a inceput sa colaboreze cu cei de la 2zece Band.

 

Asculta si:

Mihai Chitu - I Don't Wanna Miss A Thing

Mihai Chitu - One more try

Mihai Chitu - La Viflaim colo-n jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni