• Emisiuni
  • Vocea României
  • Acesta este secretul lui. Cum a castigat Mihai Chitu marele titlu la "Vocea Romaniei". Iata cine i-a adus noroc

Acesta este secretul lui. Cum a castigat Mihai Chitu marele titlu la "Vocea Romaniei". Iata cine i-a adus noroc

Acesta este secretul lui. Cum a castigat Mihai Chitu marele titlu la "Vocea Romaniei". Iata cine i-a adus noroc

Mihai Chitu a devenit al treilea mare castigator al show-ului "Vocea Romaniei", dupa finala castigata pe 26 decembrie. Secretele din spatele succesului sau sunt, insa, unele simple, pe care multi le au la indemana.

Talentul nu e uneori de-ajuns pentru ca sa vina si succesul. Pentru Mihai Chitu, insa, planetele s-au aliniat pe 26 decembrie 2013, astfel incat a devenit, peste noapte, star.

Eforturile lui Horia Brenciu, vocea lui Mihai, piesele alese n-ar fi fost insa nimic daca alaturi de el nu ar fi fost... fiica lui de patru ani si jumatate.

"Mie mi-a fost frica initial sa o aduc acolo pe fiica mea, in galagia de acolo, nu stiam cum reactioneaza la un eventual esec al meu sau ea putea sa interpreteze ca un succes aplauzele. Am fost placut surprins cand am adus-o, a fost si in semifinala. A fost incredibil de bine, s-a simtit bine, m-a aplaudat, striga incontinuu 'tati, tati', am si auzit-o la fiecare decizie. M-a rugat sa o aduc in finala si m-a bucurat, imi pare rau ca nu am adus-o de la inceput", a povestit Mihai pentru Cancan.ro.

La 34 de ani, "Vocea Romaniei" are deja o viata de familie implinita, cu o sotie care il sustine mereu si i-a fost aproape chiar daca Mihai a mai aprticipat de alte doua ori la concurs si a fost respins.

"Sotia e una dintre persoanele care a participat la fiecare reintoarcere a mea la auditii. In primul an am avut un esec, la al doilea a zis mai du-te o data, la al treilea a zis 'hai si acum, ca e visul tau'. M-a sustinut din prima clipa, a fost cu mine la fiecare reprezentatie de-a mea, imi spunea 'vezi ca acolo ai dat-o de gard' si eu ii ziceam 'te rog eu frumos, fii sincera si spune-mi' si eu ma bucur foarte mult. Fara lucrurile astea nu poti sa reusesti, familia trebuie sa fie aproape, antrenorul, asta nu e ceva la care am contribuit numai eu", a explicat "Vocea Romaniei".

Vezi VIDEO pe Cancan.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni