• PRO TV
  • Adelina Chivu va dansa R&B cu Edi Stancu pentru o micuta balerina

Adelina Chivu va dansa R&B cu Edi Stancu pentru o micuta balerina

<span style="color:#f00;">Adelina Chivu </span>va dansa R&B cu Edi Stancu pentru o micuta balerina

Adelina Chivu va intra pentru prima data in ringul de la “Dansez pentru tine” vineri seara, la Pro Tv, pentru un moment coregrafic cu scop umanitar. Sotia fotbalistului Cristi Chivu a acceptat propunerea de a dansa pentru a ajuta o fetita de 11 ani, Ioana Lucia, extrem de darnica si talentata, dubla campioana mondiala la balet care viseaza sa-si poata continua antrenamentele de dans de performanta.

Venita in tara alaturi de cele doua fetite ale ei pentru a pregati asa cum se cuvine sarbatorile de iarna in casa noua, in timp ce sotul ei este in cantonament, Adelina nu a putut refuza propunerea producatorilor de la “Dansez pentru tine”, mai ales ca astfel spera ca si sarbatorile micutei Ioana vor fi mult mai bune. 

Vezi aici o SUPER GALERIE FOTO cu cele mai tari momente de la Dansez pentru tine!

Adelina va face pereche in editia de vineri seara cu Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii “Dansez pentru tine” care a si conceput o coregrafie inedita si destul de dificila cu acest prilej. Adelina si Edi vor dansa un R&B plin de energie pe care il repeta zi de zi, cate doua ore pe zi si spera ca si vineri, in direct sa iasa asa cum trebuie.

“Edi este un dansator foarte talentat, antrenamentele sunt mult mai grele decat mi-am imaginat, mai ales ca el nu este dispus sa faca niciun fel de compromise si mi-a ales o coregrafie destul de grea. I-am spus ca ma confunda cu dansatoarele din balet si chiar nu este cazul, dar nu am reusit deloc sa-l conving sa dansam ceva mai simplu.”, marturiseste Adelina care nu a mai dansat niciodata pana acum acest stil de dans. Cu toate acestea, a preferat sa danseze un ritm al generatiei ei, ca sa poata improviza in caz ca uita coregrafia, asa cum ii place ei sa glumeasca. 

Desi ii place sa danseze, Adelina prefera sa se uite la prestatiile celor care au intr-adevar talent: “Mai mult ca sigur relatia mea cu dansul se va limita pe viitor la petrecerile din familie sau la iesirile in oras.”, marturiseste ea cu modestie, dar si cu bucuria ca prima ei astfel de manifestare publica va avea un scop umanitar.

Pentru momentul artistic de vineri seara, Adelina va fi sustinuta in platoul emisiunii de prietenele ei, dar si de fiica ei cea mare, Natalia, care este pasionata de dans si care cu siguranta se va bucura foarte mult sa o vada pe mama ei dansand: “Cristi are un program infernal pentru acest sfarsit de an si era preocupat chiar ca nici la televizor nu ma va putea vedea daca este in cantonament chiar in acea seara….”, povesteste Adelina cu regretul ca nu-l va avea pe sotul ei alaturi vineri seara, in platoul emisiunii.  

Vezi aici cum se pregateste Adelina pentru Dansez pentru tine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni