• PRO TV
  • Adevarata fata a Loredanei. Cum arata antrenoarea de la Vocea Romaniei dis-de-dimineata, fara strop de machiaj pe chip

Adevarata fata a Loredanei. Cum arata antrenoarea de la Vocea Romaniei dis-de-dimineata, fara strop de machiaj pe chip

Adevarata fata a Loredanei. Cum arata antrenoarea de la Vocea Romaniei dis-de-dimineata, fara strop de machiaj pe chip

Intotdeauna o prezenta "magica", Loredana capteaza atentia cu fiecare aparitie. Daca la televizor vine intotdeauna aranjata la patru ace, perfect fardata si coafata si in cele mai elegante si extravagante tinute, iata ca, in viata de zi cu zi, antrenoarea de la "Vocea Romaniei" nu ezita sa fie cat mai naturala.

In cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook Loredana apare complet nemachiata, imbracata lejer, in timp ce se bucura de razele soarelui.

Mereu admirata pentru felul in care arata, pentru silueta extraordinara si atent modelata in sala de antrenamente, dar si pentru eleganta de care da dovada de fiecare data cand apare in fara fanilor, Loredana se numara printre vedetele de la noi care nu trebuie sa se teama sa apara nemachiata in fata fanilor si, pe buna dreptate, nici nu are de ce.

Un ten perfect, o frumusete de invidiat si o femeie cu atitudine sunt cuvintele care o descriu cel mai bine pe antrenoarea de la "Vocea Romaniei", iar mesajele fanilor au fost pe masura.

"Esti superba fara machiaj", "Esti o diva! Felicitari", sau "Esti foarte frumoasa. Bucurii si realizari", au fost numai cateva dintre mesajele fanilor. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni