• PRO TV
  • Adina Galupa, in cele mai indraznete ipostaze. Cum arata cu adevarat actrita care nu a mai pozat niciodata atat de sexy. FOTO

Adina Galupa, in cele mai indraznete ipostaze. Cum arata cu adevarat actrita care nu a mai pozat niciodata atat de sexy. FOTO

Adina Galupa, in cele mai indraznete ipostaze. Cum arata cu adevarat actrita care nu a mai pozat niciodata atat de sexy. FOTO

Vacanta de vara a Adinei Galupa, actrita din telenovela "Ingeri pierduti", a venit cu experiente inedite si totodata cu farmecul si nostalgia copilariei.

Adina Galupa a vizitat pentru prima data litoralul bulgaresc, unde a savurat din plin o portie de midii, pe malul marii.

“Am fost pentru prima oară in Bulgaria, la ferma de midii, care este aproape de granita cu Romania. Am stat pe malul marii si am mancat midii. A fost foarte frumos, mai ales ca ador fructele de mare!”, povesteste Adina Galupa.

In aceasta vara, Adina s-a reintalnit cu sora ei si impreuna au petrecut o vacanta ca in copilarie: “A venit sora mea de la Paris, pe care n-am mai văzut-o de un an. Am fost la mare si am facut toate lucrurile pe care le făceam împreuna cand eram mici. Am facut castele de nisip, am adunat scoici de pe plaja, ceea ce ne-a adus aminte de copilărie. A fost o vacanta pe care nu o voi uita curând. Oamenii de langa mine au facut-o de neuitat”, spune Adina Galupa.

Tot in aceasta vara, Adina Galupa a participat ca trainer la un Festival de Teatru pentru adolescenti, din Bacău:Pe parcursul unei saptamâni am participat la diferite activități si workshop-uri de actorie. Eu am fost trainerul unei trupe de teatru timisorene. Spectacolul lor a luat, printre alte premii, si cel pentru cel mai bun spectacol din festival, si premiul pentru cea mai buna actrita. Sper ca au învățat lucruri de la mine, asa cum si eu am învățat de la ei”, spune interpreta Mirelei din telenovela "Ingeri pierduti".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni