• PRO TV
  • Afla care sunt povestile concurentilor din noul sezon "Dansez pentru tine"! GALERIE FOTO

Afla care sunt povestile concurentilor din noul sezon "Dansez pentru tine"! GALERIE FOTO

Afla care sunt povestile concurentilor din noul sezon "Dansez pentru tine"! GALERIE FOTO

Din 21 octombrie, la Pro Tv incepe cel de-al doisprezecelea sezon al competitiei visurilor in care regele balului va fi insusi dansul.

Cele opt vedete participante vor lupta in concurs alaturi de opt concurenti pentru care dansul a fost, este si va fi ratiunea si salvarea vietii lor.

Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadir, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero de la Happy Hour si Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13.00 vor avea alaturi oameni greu incercati de soarta, care au avut de trecut aventuri demne de Oliver Twist, dar pentru care dansul a aparut in viata ca o salvare si o speranta. Iar acum sunt in punctul in care din nou dansul este pe cale sa le implineasca cel mai puternic vis al vietii.

Pe ritmurile stilurilor de dans consacrate deja precum dansul in ploaie, dansul la bara, musicalul sau cabaretul, dar si al unora noi ca belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet, cele opt perechi concurente isi vor pune energia, talentul, sperantele si toate zilele si noptile urmatoarelor luni din viata lor pentru a cuceri juriu si publicul telespectator.

Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

Catrinel Sandu
va intra in competitia visurilor alaturi de Ionut Ionescu. Ionut a locuit pana la varsta de 8 ani in Iasi, intr-o garsoniera impreuna cu parintii si cei 5 frati. La 8 ani insa a fugit de acasa si a trait pe strazi pana ce printr-un concurs de imprejurari a ajuns in caminul de copii “Steaua Sperantei” din Alba-Iulia.

“Prin participarea mea la preselectia concursului "Dansez pentru tine" imi doresc sa ajut toti copiii din acest camin, implicit pe mine. Iar pentru cei cu spirit, energie si  dorinta de a obtine ceva cu adevarat in viata as vrea sa fiu un exemplu si sa le arat ca intr-adevar se poate cu multa seriozitate si multa munca.

Imi doresc sa devin antrenor de dans, sa pot studia asta, si sa am o sala a mea fara a mai depinde de altcineva
”, spune Ionut.

Aylin Cadir si Ovidiu Danci

Aylin Cadir
concureaza la “Dansez pentru tine” alaturi de un tanar foarte talentat la dans, Ovidiu Danci. Talentul lui Ovidiu la dans a fost descoperit, din fericire, de cand el era foarte mic. Desi modesta, chiar saraca, familia lui a facut eforturi mari ca sa-l tina in scoli de balet, iar Ovidiu nu i-a dezamagit si este cunoscut in breasla ca unul dintre cei mai buni dansatori din generatia lui.

A dansat pe multe scene, atat in Romania, cat si in alte tari, a jucat in seriale, dar la un moment dat a trebuit sa se intoarca in Bistrita, ca sa fie alaturi de parintii lui care au multe necazuri financiare. In prezent este tot acolo, nu are unde dansa, isi iubeste orasul si nu si-ar mai parasi parintii daca ar reusi sa deschida o scoala de balet in orasul sau.

Jojo si Ionut Tanase

Jojo
danseaza alaturi de Ionut Tanase care impreuna cu fratii lui a fugit de acasa cand el avea doar 5 ani din cauza mamei bolnave de schizofrenie si a foamei. S-au dus care incotro.

Niciunul dintre ei nu a cersit, toti au muncit, chiar daca au maturat pe jos sau au ajutat taranii in piata si au trait pe strazi.

S-au regasit mai tarziu si singura lor alinare a fost dansul. Nu au fost niciodata infiati de nimeni si nici in vreun centru de plasament sau orfelinat, dar de la o varsta foarte frageda au inceput sa se intretina din dans.

Andreea Patrascu si Paul Paduraru 

Andreea Patrascu
si Paul Paduraru danseaza pentru familia lui Paul si pentru pasiunea lui pentru dans. Paul reuseste de cativa ani sa-si ajute familia din banii castigati din dans.

El a infiintat trupa Blockbusters Crew. Familia lui a suferit mult din cauza faptului ca toti fratii lui Paul au murit sau au disparut.

Paul s-a refugiat in dans, a creat aceasta trupa pe care o manageriaza si pentru care face coregrafii pe unde apuca,  repetand pe la colegi, vecini.

Pepe si Andreea Toma

Pepe
danseaza alaturi de frumoasa si talentata Andreea Toma. Andreea, alaturi de familia ei, a facut si face multe sacrificii pentru dans. A suferit din cauza dansului umilinte si deceptii.

Face dans sportiv de mica, a facut parte in sezonul al cincilea al emisiunii din minibaletul “Dansez pentru tine”, dar partenerul ei, fiind dintr-o familie mai instarita, ”a parasit-o” pentru ca ea nu-si putea permite antrenamentele si investitiile in dans pe care si le putea permite familia lui. Pentru ca nu a gasit alt partener decat la Timisoara, toata familia Andreei s-a mutat acolo pentru a o sustine pe aceasta in pasiunea ei pentru dans.

Desi Andreea e o mare speranta a dansului romanesc, ea nu este inca pe primele locuri in competitii din cauza lipsurilor materiale care in acest sport sunt direct legate de performanta.

Mircea Solcanu si Alina Banica

Mircea Solcanu
danseaza alaturi de Alina Banica pentru a o ajuta pe sora acesteia sa faca o cariera in dans. Alina face parte dintr-o trupa de street dance.

Stefania, sora ei mai mica, face dans sportiv, iar Alina a venit la preselectie ca sa-i ofere surorii ei sansa de a face performanta in acest sport. Tatal fetelor este plecat la munca in Italia, iar mama lucreaza de dimineata pana seara intr-o pizzerie.

Alina are grija de sora ei si de bunica lor bolnava. Fetele merg uneori pe jos 9 km ca sa ajunga la repetitii, astfel facand economii pentru a putea participa la competitii.

Alina sufera foarte mult din cauza faptului ca ea a trebuit sa se rezume la street dance, dar isi doreste ca sora ei sa-si poata urma cariera in dansul sportiv.

Alex si Cornelia Condeescu

Alex
, tobosarul trupei Zero, danseaza cu Cornelia Condeescu al carei vis dintotdeauna a fost sa devina coregraf.

Mama ei i-a crescut singura pe Cornelia si pe cei doi frati ai ei, de cand tatal lor i-a parasit, pe vremea cand Cornelia avea doar 2 ani.

Cornelia se intretine singura si-si ajuta familia, fiind studenta la Master, dar si-ar dori sa poata sa-si ajute mama si bunicii tot prin dans.

Bunicii din partea tatalui au fost raniti in Revolutie si ea isi doreste sa-i sprijine acum.

Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

Daniel Nitoiu danseaza alaturi de Alexandra Maresi, o tanara care niciodata nu s-a putut bucura de pasiunea vietii ei, dansul sau de confortul unui camin. Dintotdeauna si-a dorit sa danseze, insa parintii ei nu si-au putut permite mai mult de cateva ore de dans latino, oricat de talentata ar fi fost ea.

Situatia finanaciara a familiei ei a fost mereu precara, nu au avut niciodata unde sa stea, Alexandra nestiind ce inseamna sa ai baie in casa, apa curenta sau caldura iarna. Neajunsurile financiare au dus la divortul parintilor, iar Alexandra si fratele ei au fost nevoiti sa se descurce cu un salariu mic pe care-l castiga mama lor si cu ce mai reuseau ei sa faca.

Cu toate acestea a incercat sa munceasca de mica, a fost si majoreta la Clubul Steaua, dar visul ei este sa danseze si sa se poata intretina din dans si sa-si ajute si familia sa simta caldura unui camin si siguranta zilei de maine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni