• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vezi cum a reactionat Stefan Stan cand a aflat ca este castigatorul super show-ului VOCEA ROMANIEI

Vezi cum a reactionat Stefan Stan cand a aflat ca este castigatorul super show-ului VOCEA ROMANIEI

Vezi cum a reactionat <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Stefan Stan cand a aflat ca este castigatorul</span> super show-ului <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VOCEA ROMANIEI</span>

Poti revedea EXCLUSIV Vocea Romaniei pe voyo.ro! Cu cel mai mic abonament poti vedea sute de filme, seriale si show-uri.

Primul concurent care nu este Vocea Romaniei pentru ca nu a intrunit numarul de voturi din partea publicului – Cristian Sanda.

"Sunt mandru de Cristian ca a ajuns pana aici. Ne vedem in... topurile muzicale
", a spus Marius Moga.

Iuliana Puschila - alt concurent care iese din cursa pentru marele titlu.

Dupa un moment incarcat de tensiune si suspans, in care pe scena ramasesera doar Dragos Chircu si Stefan Stan, Pavel Bartos a pronuntat numele celui pe care publicul l-a ales sa fie Vocea Romaniei:

MARELE CASTIGATOR - Stefan Stan!

Acestea sunt momentele cand Pavel Bartos citeste numele din plic:



De astazi, 27 decembrie, Stefan Stan este VOCEA ROMANIEI si fericitul posesor al premiului de 100.000 de euro. In incheierea emisiunii, castigatorul a cantat una din piesele care l-au ajutat sa invinga in aceasta seara - "My way" de Frank Sinatra.

Vezi aici ce a spus Stefan in timpul emisiunii ca ar vrea sa faca cu marele premiu de 100.000 de euro!

Cine este Stefan Stan:

Stefan Stan, 34 de ani, Bucuresti, echipa Smiley. A inceput sa cante de la 10 ani si desi mama a cantat in tinerete, nici unul din parinti nu l-au sustinut in acest demers.

In copilarie canta doar piesa “Enigmatici si cuminti”, dar nu a mers niciodata mai departe cu muzica. A fost nevoit sa munceasca de la 16 ani pe santier, a lucrat si intr-o fabrica de aparate de aer conditionat si totul din cauza dificultatilor materiale.

Acesta este trecutul lui, dar viitorul este cel mai important! Stefan Stan a plecat acasa cu marele premiu de “Vocea Romaniei”, a primit un cec de 100.000 de Euro si va avea pe piata un album lansat de Universal Music Romania. Ceilalti trei finalisti vor beneficia si ei de un single (piesa+videoclip) lansate de asemenea de Universal Music Romania.
 

Afla AICI cum poti vedea emisiunea pe INTERNET. Fa-ti ACUM cont pe VOYO.RO. Ai 7 zile GRATUIT! Aboneaza-te si vezi online sute de filme, seriale, showuri, transmisiuni LIVE la cel mai mic abonament din Romania!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni