• PRO TV
  • Afla daca esti unul dintre fericitii castigatori ai unei poze cu autograful lui Dragos Chircu sau Stefan Stan!

Afla daca esti unul dintre fericitii castigatori ai unei poze cu autograful lui Dragos Chircu sau Stefan Stan!

Afla daca esti unul dintre fericitii <span style="color: rgb(255, 0, 0);">castigatori ai unei poze cu autograful lui Dragos Chircu sau Stefan Stan!</span>

Cu siguranta cei doi te-au impresionat la concursul Vocea Romaniei cu vocile lor.


Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi pe facebook-ul ProTv printr-un comentariu la intrebarea „De la cine ai vrea sa primesti autograf si cu cine ai vrea sa-l vezi cantand in duet?

Desemnarea castigatorilor se va face in data de 3 ianuarie 2012, ora 17:00, cei 20 castigatori fiind alesi in functie de numarul de like-uri pe care le-au primit raspunsurile oferite. Intra AICI ca sa intri in concurs!

Premiile constau in 10 fotografii cu autograful lui Stefan Stan si 10 fotografii cu autograful lui Dragos Chircu.


UPDATE!
Afla care sunt castigatorii concursului!

Poza cu autograf din partea lui Stefan Stan:

Miha Mihaela
Bratu Alina
Mihaela Myha
Andreea Vivi
Clara Cioates
Babita Iuliana
Andreea A Andreea
Ani Orange
Agache Stefania
Miha Ella

Poza cu autograf din partea lui Dragos Chircu:

Shnelly Deea Andreutza
Ada Joybeauty
Mihaela Dobre
Mihai Costea
ALina Ionescu
Ioana Clin
Loredana Hinta
Amalia Neacsu
Teodora Pup
 

 



REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

„Castiga poze cu autografele lui Stefan Stan si Dragos Chircu”

(concurs ce se desfasoara pe site-ul www.protv.ro)

 



 

Art. 1 Organizator

 

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.

 

Art. 2 Durata actiunii

 

Actiunea se deruleaza in intervalul 30.12.2011-02.01.2012, in scopul fidelizarii internautilor care acceseaza site-ul www.protv.ro si implicit a paginii oficiale de Facebook a site-ului www.protv.ro.

 ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.protv.ro.

 

Art. 3 Conditiile de participare



Concursul se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.protv.ro cu domiciliul in Romania.

Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO, PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

        Participarea la campania „Castiga poze cu autografele lui Stefan Stan si Dragos Chircu” implica acceptarea ca numele, textele si fotografiile prezentate de participantii sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.

 

Art. 4 Protectia datelor personale



Prin participarea la campania „Castiga poze cu autografele lui Stefan Stan si Dragos Chircu” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Concursul se adreseaza numai userilor cu domiciliul in Romania. Pentru a participa la concurs, userul trebuie sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea: „De la cine ai vrea sa primesti autograf si cu cine ai vrea sa-l vezi cantand in duet?”

Desemnarea castigatorilor se va face in data de 3 ianuarie 2012, ora 17:00, cei 20 castigatori fiind alesi in functie de numarul de like-uri pe care le-au primit raspunsurile oferite.

            Premiile constau in 10 fotografii cu autograful lui Stefan Stan si 10 fotografii cu autograful lui Dragos Chircu.

 

In cazul in care participantii desemnati castigatori nu pot fi contactati, sunt descalificati si se aleg alti castigatori, pe baza numarului de voturi acumulate.

Administratorii site-ului www.protv.ro isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

 

Art. 6 Premii

 Premiile constau in 10 fotografii cu autograful lui Stefan Stan si 10 fotografii cu autograful lui Dragos Chircu.


 

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.protv.ro si contactati prin email de catre organizatorul campaniei.

Premiile vor fi eliberate numai pe baza cartii de identitate, la sfarsitul campaniei.

Organizatorul nu are nicio responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului.

 Castigatorul va primi premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat organizatorului o copie dupa actul de identitate.

In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.

 

Art. 8 Responsabilitatea


 

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
        Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

 Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

 

Art. 10 Publicarea regulamentului


 

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.protv.ro incepand cu data de 30 decembrie 2011.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 11 Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.



SC PRO TV SA


 prin reprezentant legal


 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni