• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alina Dorobantu, decolteu de senzatie la Vocea Romaniei. Bartos a fost impresionat: "De ce ai venit asa imbracata? Numai in ochii tai ma uit"

Alina Dorobantu, decolteu de senzatie la Vocea Romaniei. Bartos a fost impresionat: "De ce ai venit asa imbracata? Numai in ochii tai ma uit"

Alina Dorobantu, decolteu de senzatie la Vocea Romaniei. Bartos a fost impresionat: "De ce ai venit asa imbracata? Numai in ochii tai ma uit"

Alina Dorobantu, fosta concurenta din echipa Loredanei la Vocea Romaniei, a simtit din nou emotiile celei mai tari competitii a vocilor, insa de data aceasta nu din ipostaza de participanta.

Alina a venit sa o sustina pe prietena sa, Stela Botez, care si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute. Daca Stela nu a reusit sa-i convinga pe antrenori sa intoarca scaunele, Alina Dorobantu l-a impresionat cu siguranta pe Pavel Bartos, insa nu cu vocea.

Cantareata de muzica populara a purtat un maiou alb, cu un decolteu generos care i-a furat privirile prezentatorului de la "Vocea Romaniei".

"Vocea Romaniei" - VINERI, de la 20.30, la ProTV!

"Vai, Alina! Ce frumos ai crescut de cand nu te-am mai vazut. Numai in ochii tai ma uit! De ce ai venit asa imbracata? Ai fost pe la munte si ai respirat aer sanatos?", a glumit Bartos, spre amuzamentul fostei concurente.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni