• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aliona Munteanu, despre participarea la "Vocea Romaniei". Ce va face cu banii daca va castiga concursul INTERVIU EXCLUSIV

Aliona Munteanu, despre participarea la "Vocea Romaniei". Ce va face cu banii daca va castiga concursul INTERVIU EXCLUSIV

Aliona Munteanu, despre participarea la "Vocea Romaniei". Ce va face cu banii daca va castiga concursul INTERVIU EXCLUSIV

Aliona Munteanu nu a studiat muzica pana acum, cu exceptia unor cursuri de baza, insa a reusit sa impresioneze cu vocea ei pe scene mari.

A reprezentat Moldova la Eurovision in 2012 unde a castigat locul 11. Anul urmator a participat la Eurovision in Suedia unde a reusit sa obtina tot locul 11. A fost o experienta foarte frumoasa deoarece nu a mai cantat pe o scena atat de mare inainte si in fata unui public atat de numeros.

Finala de la Vocea Romaniei va avea loc ASTAZI, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Maria Hojda si Anda Dimitriu.

In restul timpului o ajuta pe sora ei sa organizeze evenimente de caritatea pentru copiii devaforizati. Si-a dorit inca de la inceput sa ajunga in marea finala si iata ca a reusit. Aliona a dat cateva detalii despre trairile pe care le-a avut pana acum pe scena de la "Vocea Romaniei": 

1. Care a fost cel mai greu moment de pana acum din concurs?

 Pe tot parcursul proiectului, nu mi s-a intamplat sa traiesc momente extrem de grele, si totusi, cred ca cel mai greu a fost sa ma despart, in fiecare saptamana, de cineva cu care am legat prietenii.

2. Ce vei face cu banii daca vei castiga "Vocea Romaniei"?

 I-as folosi pentru a realiza ceva nou (si aici vorbesc despre muzica), iar cu o mica parte din castig le-as organiza parintilor mei o vacanta de vis, de care n-au mai avut parte.

3. Care crezi ca este cel mai periculos concurent, care are cele mai multe sanse sa castige ?

Toti avem sanse egale de castig, totul depinde de prestatia din finala. Fiecare are cate ceva special, si aici las publicul sa-si aleaga favoritul.

4. Ce te face sa zambesti?

Tot ce e frumos si drag mie ma face sa zambesc. E si clar de ce l-am ales pe Smiley ca antrenor :)

5. Cu ce artist din Romania ti-ai dori sa ai o colaborare dupa incheierea competitiei?

Mi-as dori sa am un proiect solo. La colaborari nu m-am gandit inca. 

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni