• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ana Maria Alexie de la "Vocea Romaniei", schimbare radicala de look. Fosta eleva a Loredanei, in rol de femeie fatala: FOTO

Ana Maria Alexie de la "Vocea Romaniei", schimbare radicala de look. Fosta eleva a Loredanei, in rol de femeie fatala: FOTO

Ana Maria Alexie de la "Vocea Romaniei", schimbare radicala de look. Fosta eleva a Loredanei, in rol de femeie fatala: FOTO

Viata Anei Maria Alexie, fosta eleva a Loredanei de la "Vocea Romaniei", s-a schimbat radical dupa participarea la show-ul de la ProTV.

Bruneta in varsta de 18 ani, care a facut senzatie in semifinala show-ului de la ProTV cantand o piesa foarte grea -  "Look at me now", pe care o canta Chris Brown featuring Lil Wayne si Busta Rhymes, si-a facut o schimbare majora de look.






Fosta eleva a Loredanei a renuntat la suvitele lungi, si-a tuns parul scurt si s-a transformat intr-o femeie eleganta si foarte atragatoare, dupa cum se poate vedea din fotografiile de mai jos.

 

  

FOTO: Facebook



Ana Maria Alexie incearca sa-si construiasca un nume si sa-si faca loc pe piata muzicala din Romania. Tanara isi exerseaza talentul facand diverse cover-uri dupa piesele unor artiste faimoase, precum Adele, Rihanna sau Lana del Rey.



In urma cu cateva luni, Ana Maria a colaborat cu mai multi tineri artisti din Romania pentru piesa "ApeREPtiv", inclusa pe albumul "Aici sau la Pachet", semnat Smokey si Krem.
 





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni