• PRO TV
  • LA MULTI ANI ROMANIA! Andra, in duet cu Valentin Dinu! Acum, de 1 decembrie la “Happy Hour”

LA MULTI ANI ROMANIA! Andra, in duet cu Valentin Dinu! Acum, de 1 decembrie la “Happy Hour”

<span style="color:#f00;">LA MULTI ANI ROMANIA!</span> Andra, in duet cu Valentin Dinu! Acum, de 1 decembrie la “Happy Hour”

Romanii au talent, iar de 1 Decembrie “Happy Hour” va arata intr-o editie speciala ca tara se poate mandri cu tineri care au reusit sa se faca cunoscuti prin fortele proprii.

16 ani de ProTV. Asculta aici imnul "Tot mai sus". Canta si tu cu vedetele


Cu o voce care i-a lasat pe multi muti de uimire, Valentin Dinu, finalist in show-ul “Romanii au talent” de la Pro Tv, va avea ocazia de 1 Decembrie sa cante in duet la “Happy Hour” cu cea care in urma cu cateva luni ii juriza prestatia. Andra a fost cucerita de vocea lui Valentin de la primele note pe care le-a auzit si a recunoscut in repetate randuri ca ploiesteanul cu glas de cristal a fost preferatul ei din competitie.

In editia speciala “Happy Hour” din 1 Decembrie, Andra si Valentin Dinu vor face un duet de zile mari si le vor dedica telespectatorilor Pro Tv un hit international. “Valentin Dinu a fost preferatul meu din primul sezon “Romanii au talent”. Atunci i-am promis ca indiferent de locul ocupat in finala, vom face un duet. Ma bucur ca de 1 Decembrie la “Happy Hour” se intampla acest lucru. Valentin este o voce foarte buna si sper sa ajunga cat mai sus”, a marturisit Andra.

Un alt roman talentat, care arata ca merita sa ne iubim tara pentru oamenii sai speciali, este barmanul Valentin Luca, un alt finalist al super show-ului de la Pro Tv. De 1 Decembrie, la “Happy Hour”, acesta va face un spectacol senzational in direct, cu elemente cum nici Parisul n-a vazut!

Pentru ca niciun cuvant nu este suficient pentru a descrie ce a pus la cale simpaticul barman pentru editia speciala “Happy Hour”, telespectatorii Pro Tv nu trebuie sa rateze momentul pregatit de acesta. In plus, cei de acasa vor afla ce a mai facut Valentin Luca de cand s-a incheiat show-ul care l-a facut celebru, dar si ce planuri are cu barul pe care l-a deschis recent in Bucuresti. 

Pe 1 decembrie, Happy Hour sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu doua editii speciale, de la ora 12:00 si de la ora 16:00!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni