• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andreea Olariu, una dintre cele mai bune voci din echipa lui Smiley! Afla adevaratul motiv pentru care si-a dorit sa ii fie antrenor

Andreea Olariu, una dintre cele mai bune voci din echipa lui Smiley! Afla adevaratul motiv pentru care si-a dorit sa ii fie antrenor

Andreea Olariu, una dintre cele mai bune voci din echipa lui Smiley! Afla adevaratul motiv pentru care si-a dorit sa ii fie antrenor

Ce piesa nu te-ar plictisi niciodata?
Piesa mea de suflet este "ADAGIO".

Daca ar fi sa petreci o zi cu un star international, pe cine ai alege?
Sunt multi in compania carora mi-as dori sa petrec o zi, dar as alege Celine Dion.

Pe Smiley de ce l-ai ales?
Pur si simplu asa mi-am dorit in acel moment, Smiley sa-mi fie antrenor. E ambitios si fair-play! Cu Smiley am simtit ca pot comunica cel mai bine.

Cu ce gen muzical rezonezi cel mai bine?
Pop, pop rock, soul, R&B.

Nu esti la prima participare la un concurs de talente. Ce speri sa obtii la "Vocea Romaniei"?
Un viitor in cariera mea muzicala si sa cuceresc publicul cu vocea mea. Am simtit greutatile vietii de copil, cu toate ca parintii mei s-au straduit foarte mult sa ma protejeze. Vreau ca munca mea si sacrificiul parintilor mei sa nu fie in zadar. Toate acestea m-au motivat si m-au facut sa lupt pentru a ajunge cat mai sus. O mare parte din bani imi vor fi necesari pentru pregatirea mea muzicala pe viitor, sa fiu un artist complet, iar cu cealalta parte mi-ar placea sa le fac viata mai frumoasa parintilor mei. Parintii sunt tot ce am mai scump pe lume si sunt singura mea bucurie.

Ce sau cine te-a impresionat cel mai mult la "Vocea Romaniei"?
Caldura publicului, vocile concurentilor si toata echipa care se ocupa de acest show.

Unde te vezi peste 5 ani?
Dintotdeauna mi-am dorit sa cant pe marile scene ale lumii. Ce sperante am? In primul rand, cariera mea muzicala sa-si gaseasca un drum, iar pe plan material viata mea si a parintilor mei sa fie mai buna. Bineinteles, am fost foarte fericita cand am vazut ca s-au intors toti antrenorii, nu ma asteptam la asa ceva si de aceea mi-a fost foarte greu sa-l aleg pe unul dintre ei.

Visezi la o cariera interna sau mai degraba ai vrea sa te lansezi in strainatate?

As dori ca lansarea mea sa aiba loc in Romania si dupa aceea international. Am suferit foarte mult ca nu am reusit sa merg si sa stau in America, dar m-am bucurat ca am fost alaturi de mama mea in clipele cele mai grele. Tot ce a contat pentru mine a fost sanatatea ei si imi doresc sa-mi fie aproape tot restul vietii. Alaturi de ea stiu ca voi reusi sa fac ceea ce imi doresc! Acum ma bucur ca sunt la "Vocea Romaniei".

Crezi ca aspectul fizic este un atu pentru cineva care vrea sa se lanseze in muzica? Ce inseamna pentru tine a fi vedeta?

Dupa parerea mea, talentul are prioritate. Pentru a deveni vedeta, trebuie sa parcurgi un drum foarte lung, sa studiezi, sa muncesti si sa castigi inima publicului.



 

 




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni