• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" da lovitura cu cel mai HOT videoclip al verii. O domnisoara imbracata sumar atrage privirile tuturor - Da-i PLAY

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" da lovitura cu cel mai HOT videoclip al verii. O domnisoara imbracata sumar atrage privirile tuturor - Da-i PLAY

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" da lovitura cu cel mai HOT videoclip al verii. O domnisoara imbracata sumar atrage privirile tuturor - Da-i PLAY

Andrei Chermeleu, fostul concurent de la "Vocea Romaniei", a venit la ultimele preselectii pentru noul sezon al emisiunii pentru a le oferi cate un sfat participantilor de anul acesta si a marturisit ca daca ar mai participa inca o data la cea mai tare competitie a vocilor si-ar dori sa fie in echipa lui Moga sau Smiley.

Ce inseamna pentru tine atmosfera preselectiilor Vocea Romaniei? 

 

"Vocea Romaniei e o experienta constructiva si foarte buna pentru dezvoltarea oricarui aspirant la statutul de artist in Romania. Iti aduce un boost de imagine fantastic! Lumea pe mine ma stia dinainte de concurs, de pe vremea cand eram solistul band-ului Voxis, insa abia dupa Vocea Romaniei a stiut exact cine sunt. O aparitie la Vocea Romaniei e echivalentul a trei hituri la radio. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa lucrez cu cei mai buni oameni din industrie. "

 

Cum ti-a schimbat Vocea Romaniei viata?

 

"In prezent, lucrez mult la studio. Ca si Stella, am inceput sa ma implic pe parte de productie si compozitie in studioul lui Boier Bibescu ce face parte din Hahaha Production. Am lansat o piesa cu Doc, un single in engleza pentru piata muzicala din strainatate - "Hear me out" si lucrez la ceva nou. "

 

Ce sfaturi ai pentru cei ce de-abia de-acum incolo intra in competitia in care DOAR VOCEA CONTEAZA? 

 

"E foarte important ca show-ul e LIVE si ca poti demonstra ca iti meriti locul pe scena de la Vocea Romaniei, ca DOAR VOCEA CONTEAZA. Daca as fi fata-n fata cu noii concurenti, le-as spune sa fie foarte siguri pe ei, sa nu se cenzureze in niciun fel si sa nu le fie frica de nimic - emotiile sunt constructive, daca sunt adevarate!"

 

 

Daca ar fi sa te inscrii din nou si sa participi, in echipa carui antrenor ti-ar placea sa fii?

 

"Daca as putea sa ma reinscriu si as putea alege antrenorul - cred ca as merge pe mana lui Moga. Sau a lui Smiley. Intre ei doi as "pendula".

 

Pe ce crezi ca se va pune accent in noul sezon Vocea Romaniei?

 

"Eu cred ca timbrul vocal va fi principala calitate a artistilor care vor intra in concurs. Fiecare concurent trebuie sa creada in el si calitatile lui vocale. "

 

A lansat de curand primul sau videoclip

 

Andrei Chermeleu, fostul concurent de la Vocea Romaniei, lanseaza primul videoclip din cariera alaturi de DOC, care apare sub pseudonimul de Terry White.

 

Beaturi puternice, instrumente live si o interventie surpriza din partea lui Doc sunt ingredientele noului single Andrei Chermeleu, lansat in aceasta dimineata de Universal Romania. In videoclip isi face aparitia si iubita lui Andrei, Stela Anita, care a concurat si ea sezonul trecut la Vocea Romaniei, in echipa lui Smiley.

 

 

Piesa este o productie Boier Bibescu si primul single lansat de Andrei Chermeleu ca artist Universal Music. Si pentru Doc piesa este o premiera, rapperul figurand pentru prima data sub numele Terry White, sub care a pregatit si un album in limba engleza, la care lucreaza alaturi de Dorian, ce va aparea in aceasta iarna sub sigla HaHaHa Production.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni