Anthony Icuagu de la "Vocea Romaniei", regizor pentru cel mai nou clip Taxi: "NonStop"!

<span style="color:#f00;">Anthony Icuagu</span> de la "Vocea Romaniei", regizor pentru cel mai nou clip Taxi: "NonStop"!

Anthony Icuagu, concurent la "Vocea Romaniei" si membru in echipa lui Smiley este regizorul celui mai nou clip lansat de trupa Taxi, "NonStop".

Colaborarea a inceput dupa ce un prieten comun m-a recomandat celor de la Taxi. Am lucrat alaturi de Marcel Lovin, cu care am facut echipa si la “Vocea Romaniei”. El este “concept developer”, ma ajuta cu ideile, si sper ca in aceasta formula sa avem cat mai multe proiecte si in viitor”, a declarat Anthony.

Pentru filmarea clipului piesei “NonStop” totul a decurs perfect. “Cei de la Taxi au venit cu peste 20 de persoane feminine si locatia, iar noi cu restul ideilor. Am gandit peste 20 de secvente care sa se potriveasca cu doamnele si domnisoarele invitate sa apara in acest clip”, a mai povestit el.





Anthony este student la Regie, iar acesta este primul videoclip important pe care il regizeaza. A mai lucrat  si la alte proiecte, dar acesta este principalul ca importanta pe cartea lui de vizita. “Imi place regia si sunt pasionat de muzica, asa ca regia de clipuri mi se potriveste foarte bine. Cred ca inca nu am trait destul pentru a ma putea gandi la a regiza un film. Toate la timpul lor”, a mai declarat el. Urmatorul proiect la care lucreaza este un clip pentru Lorana, o artista romanca gata sa isi faca intrarea pe piata muzicala.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni