Antrenorii au picat in mrejele vocii ei ca la popice. Toti au lovit cu sete butonul, ca s-o aiba in echipa

12 Octombrie 2013, 21:03


	Antrenorii au picat in mrejele vocii ei ca la popice. Toti au lovit cu sete butonul, ca s-o aiba in echipa
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Smiley, Stella, Stella Anita,

Stella Anita a fost backing vocal pentru Sanda Ladosi la Eurovision si a cantat alaturi de trupa Sistem pe piesele "Never" si "Soare". 

Apoi l-a intalnit pe DJ Andi si a lansat impreuna cu acesta piesele "Freedom" si "Happiness". Recent, a cantat si cu Matteo piesa "Push It".

Credea ca de aici drumul ei in muzica va fi numai in sus. Dar, la 30 de ani, si-a dat seama ca a avea cateva hituri nu inseamna ca ai si o cariera asigurata. Asa ca si-a incercat norocul la "Vocea Romaniei".

Traieste magia de sambata seara! "Vocea Romaniei" este LIVE sambata, de la 20:30, la ProTV.

Stella a fost sustinuta de iubitul ei, Andrei Chermeleu, alaturi de care formeaza trupa de coveruri Colors In Stereo. Andrei participa si el la "Vocea Romaniei" si este cunoscut gratie colaborarii cu Adrian Tutu la piesa "In talpile goale". Vezi aici cum s-a descurcat Andrei.


"Vocea Romaniei" se vede acum integral pe Voyo.ro.


Stella a reusit sa impresioneze juriul si a intors toate cele patru scaune. O alegere cu atat mai grea pentru concurenta, lucru care cu siguranta nu a deranjat-o, insa.

"Un nume predestinat, trebuie sa devii o stea", i-a spus Loredana.

"La vocea pe care o ai e pacat sa ramai anonima", a fost replica lui Smiley.

"Va admir pe toti patru, iar intuitia mea imi spune ca in aceasta calatorie inspre "Vocea Romaniei", inspre finala, vreau sa merg alaturi de Smiley", a venit raspunsul Stellei.ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies