• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10 - 23 septembrie. Antrenorii de la Vocea României, luptă strânsă pentru cele mai bune voci

Vocea României, sezonul 10 - 23 septembrie. Antrenorii de la Vocea României, luptă strânsă pentru cele mai bune voci

Vocea României, sezonul 10 - 23 septembrie. Antrenorii de la Vocea României, luptă strânsă pentru cele mai bune voci

Vineri seară, de la 20:30, pe scena de la Vocea României vor răsuna cele mai înalte note care vor întoarce scaune și-i vor face pe antrenori să se lupte cu toate armele. „O să te rog frumos să-mi repeți chestia asta când o să-ți iau victoria de sub nas”, îi va spune Denis lui Tudor, după ce acesta va menționa că The Motans e posibil să nu ajungă în finală.

Cine va câștiga cele mai strânse bătălii, în fața cărui concurent va sta Irina Rimes în genunchi și cine va fi blocat de către ceilalți antrenori, aflăm în câteva ore.

O concurentă va ridica publicul în picioare, iar preț de secunde întregi tot ce se va auzi vor fi aplauze. Și antrenorii o vor aplauda, la unison, iar Irina Rimes, se va așeza pe jos, în genunchi și va spune: „O fată ca tine este un privilegiu să o avem aici și, în general, în industria din România și mă simt și mai recunoscătoare că ai venit și vreau să-ți mulțumesc și mă închin în fața ta. Te rog din suflet, nu o să-mi iert dacă nu vii în echipa mea”.

Pentru unii dintre cei care vor ajunge să performeze pe scenă, acele minute devin definitorii pentru viitorul lor. „În funcție de cum va decurge prezența mea aici, în emisiune, voi alege ce voi face mai departe. Dacă va fi să fie muzica sau mă voi reprofila”, va spune unul dintre concurenți.

Antrenorii simt presiunea și vor să aibă cele mai bune voci în echipele lor, așa că nu ezită să folosească butonul de blocare împotriva celorlalți. „Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mă simt mult mai nasol decât arăt”, va spune Tudor Chirila care, deși întors, nu poate lupta pentru concurentul aflat de pe scenă. „Alege orice, dar nu Denis sau Irina”, își va încheia discursul Tudor. Dacă i-a fost urmat sau nu sfatul, aflăm de la 20:30, într-o nouă ediție Vocea României.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni