• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii i-au spus ca "deseneaza" cu vocea si TOTI s-au intors sa-l vada. Interviu cu Ciprian Teodorescu, concurentul dupa care toate fetele suspina

Antrenorii i-au spus ca "deseneaza" cu vocea si TOTI s-au intors sa-l vada. Interviu cu Ciprian Teodorescu, concurentul dupa care toate fetele suspina

Antrenorii i-au spus ca "deseneaza" cu vocea si TOTI s-au intors sa-l vada. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Interviu cu Ciprian Teodorescu, </span>concurentul dupa care toate fetele suspina

Ciprian Teodorescu este arhitect, are 32 de ani si este din Iasi. Pana acum, marturiseste el, punea arhitectura si muzica pe aceeasi treapta. Anul acesta a decis sa dea o sansa muzicii. I-a convins pe toti cei patru antrenori sa se intoarca, prima fiind Loredana. Citeste in continuare un interviu cu concurentul de la "Vocea Romaniei".

Cu ce gand ai venit la "Vocea Romaniei"?
Am venit la Vocea Romaniei pentru a-mi indeplini visul de a canta, pentru ca am simtit ca e momentul sa trec la un alt nivel.
 
Care a fost primul sentiment pe care l-ai avut cand ai pasit pe scena?
In acel moment nu imi dau seama ce am simtit, pentru ca era o furtuna de sentimente in sufletul meu, care se suprapuneau si se amestecau cu viteza luminii, dar stiu ca au fost cele mai intense trairi din viata mea.
 
Cum ti s-au parut antrenorii cand i-ai vazut pentru prima data "in carne si oase"?
O buna parte din piesa pe care am interpretat-o, dupa ce s-a intors Loredana, am fost cu ochii inchisi si nu am vrut sa ma uit la scaune, incercand sa-mi controlez uraganul de emotii interioare. Dupa ce totul s-a terminat si am vazut toate cele patru scaune intoarse, a fost un soc pentru mine, am cascat nite ochi mari si nu-mi venea sa cred ca toti sunt cu fata la mine. In momentul acela i-am vazut pe toti patru foarte pozitivi si dornici de a-si impartasi energiile si simtirile.

Vezi aici VIDEO cu prestatia lui la "Vocea Romaniei"
 
De ce iti este cel mai teama la "Vocea Romaniei"?
Imi este cel mai teama ca nu am sa pot sa tin ritmul, sa invat tot ce este de invatat din experienta asta superba, dar totodata sunt foarte entuziasmat ca voi colabora cu oameni la cel mai inalt nivel de profesionalism si asta imi taie parca orice frica.
 
Ce crezi ca e mai important: sa castigi banii sau sa te faci cunoscut si apreciat?
Cred ca cel mai important lucru, dupa cum spuneam si mai sus, este sa ma intorc acasa cu o valiza mare, plina cu experiente, cunostinte si invataminte. Daca mai incap si bani si aprecieri acolo, nu am sa fiu suparat deloc.
 
Care sunt vocile din Romania care te impresioneaza cel mai mult? Dar din afara?
As vrea in primul rand sa excludem din discutie pe antrenorii din juriul de la "Vocea Romaniei", pentru ca ar fi un cliseu, si este evident ca ii apreciez enorm pe toti deopotriva. De pe meleagurile noastre imi plac Aura Urziceanu, Anca Parghel, Catalina Toma, Andra, Directia 5, Aurelian Andreescu, Laurentiu Cazan, Adrian Despot, Bogdan Bradu iar din import : Freddie Mercury, George Michael, Sting, Stevie Wonder, George Benson, John Legend, Aretha Franklin, Beyounce, Amy Winehouse, Alicia Keys si ar trebui sa umplu pagina, dar ei sunt primii care mi-au venit in minte.
 
De cum ai aparut, o multime de fete au inceput sa suspine... Ce le transmiti?

Vreau sa le multumesc din suflet, pentru ca suspinele lor mi-au dat energia necesara sa trec cu bine prin momentele emotionante de pe scena si le transmit sa nu se opreasca din suspinat si sa fie in continuare alaturi de mine, pentru ca eu promit sa nu le dezamagesc.
 
Sotia ta este geloasa?
Sotia mea are exact doza de gelozie care este necesara intr-o relatie, ca ea sa functioneze perfect.  Increderea reciproca consider ca este cea mai mare piatra din fundatia unei casnicii de durata.

NU RATA MARTI, de la 20:15, O NOUA EDITIE DE "VOCEA ROMANIEI"!

Prima editie a show-ului se vede integral pe Voyo.ro.

Tot pe Voyo.ro gasesti si un interviu exclusiv cu fostul concurent de la "Vocea Romaniei" Iulian Canaf.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni