• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii si-au ales cele mai bune voci cu care vor intra in show-urile LIVE la Vocea Romaniei, iar ProTV a cucerit din nou topul audientelor

Antrenorii si-au ales cele mai bune voci cu care vor intra in show-urile LIVE la Vocea Romaniei, iar ProTV a cucerit din nou topul audientelor

Antrenorii si-au ales cele mai bune voci cu care vor intra in show-urile LIVE la Vocea Romaniei, iar ProTV a cucerit din nou topul audientelor

Sambata seara, la Pro Tv, magia ultimelor confruntari si etapa cantecului decisiv de la Vocea Romaniei i-au tinut cu ochii pe micile ecrane pe cei mai multi dintre romani, iar Pro Tv a cucerit inca o data primul loc in topul audientelor pe toate segmentele de public.

In intervalul orar 20:31 – 23:46 in care a fost difuzata cea mai tare competitie de voci din tara, Pro Tv a inregistrat pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 15,2 puncte de rating si 34,2% cota de piata, de trei ori mai mult fata de Antena 1, urmatoarea in clasamentul audientelor, cu 5,6 puncte de rating si 12,5% cota de piata. Mai mult, in minutul de aur 22:12, postul din Pache Protopopescu a obtinut pe acest segment un varf de audienta de 19,3 puncte de rating si 41,1% cota de piata.

Urmatoarea editie de "Vocea Romaniei" este duminica, pe 1 decembrie, de la 20:30 la ProTV!

Si la nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a fost lider de audienta cu un rating mediu de 13,4 puncte si 27,2% cota de piata, din nou de aproape trei ori mai mult decat urmatoarea clasata, Antena 1, care a avut 4,9 puncte de rating si 9,8% cota de piata.

Magia Vocii Romaniei a cuprins seara trecuta si segmentul publicului national, pe care Pro Tv a inregistrat un rating de 12,3 puncte si 24,3% cota de piata, de peste doua ori mai mult decat ocupanta celui de-al doilea loc in clasamentul audientelor, Antena 1, cu 5,3 puncte de rating si 10,6% share. Peste 3.100.000 de romani urmareau competitia suprema a vocilor seara trecuta in minutul de maxima audienta 20:59.

`"Vocea Romaniei" este disponibila INTEGRAL pe VOYO.RO




Sambata seara, la Pro Tv, Lori, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipele de cate opt concurenti cu care vor lupta in show-urile live de la Vocea Romaniei. Confruntarile au luat sfarsit, etapa cantecului decisiv a triat inca o data vocile din echipele celor patru antrenori, iar show-ul a avut de toate: scantei, “vulcani”, “TNT”, “apa sfintita”, “exorcizari” si impacari ca in filme. La finalul editiei, treizeci si doi de artisti de exceptie au afirmat sus si tare ca au potentialul de a deveni noua “Voce a Romaniei”.

Loredana a deschis seara confruntarilor cu un duet plin de sensibilitate dintre “Gerard Butler” de la Vocea Romaniei, adica Marius Marin, si basarabeancaMarcela Scripcaru. Cei doi au interpretat piesa “Tonight” a lui Reamon si au primit aprecieri pentru “jocul” dintre ei, cu toate ca Marcela nu a putut sa evolueze la cel mai inalt nivel din cauza unei probleme medicale “Ea dadea totul, era implicata in relatia lor, el are un zambet fermecator, dar ea cu nevasta si cu copilul aici”, a concluzionat Smiley, in timp ce Moga a subliniat faptul ca vocea lui Marius “cade mai bine pe orchestratie”. “Ati cantat frumos, Marcela, te-ai depasit si ai reusit sa stralucesti. Marius, ai protejat-o, s-a vazut ca aveti o relatie frumoasa”, i-a felicitat Lori pe “ingerasii” ei.  Cu toate acestea, diva a decis sa mearga mai departe cu al sau “Gerard Butler” pentru “lejeritatea” cu care canta, “vocea guturala” si priza la publicul feminin.

Horia a continuat seria confruntarilor cu un duet tanar si plin de energie intre brasoveanul Florin Timbuc si frumoasa Kinga Farkas. Antrenorul i-a surprins pe invatacei cu o piesa de la Queen, “Crazy Little Thing Called Love”, iar cei doi au fost cat pe ce sa ii indeplineasca visul lui Bartos pe scena de la Vocea Romaniei: “De trei sezoane astept ca aceasta minunata coregrafie sa se termine cu un sarut, ati fost foarte aproape”.“Sunteti doi copii frumosi, mi-a placut foarte mult”, i-a laudat Moga, insa atat el, cat si Smiley, au fost de parere ca piesa si impartirea ei l-au avantajat mai degraba pe Florin. Horia si Monica i-au reprosat Kingai “vibrato-ul” din voce, iar de cealalta parte, Lori si Cornel Ilie au preferat-o pe fata. In cele din urma, Brenciu l-a ales pe Florin, insa Kinga a fost imediat “furata” de catre Loredana, care i-a promis ca in echipa ei “va beneficia de o tehnica vocala completa”.

 “Love Me Again” au cantat unei tari intregi Lucian Francu si Adi Molnar, duetul “prietenilor” din echipa lui Smiley. Interpretarea celor doi i-a starnit nemultumirea lui Moga, aceasta pentru ca la refren unul dintre ei canta versurile dintr-o alta melodie, “Get Lucky”, la indicatiile lui Smiley. Randi a tinut sa sublinieze cat de grea a fost piesa: “Smiley e un pic sadic, v-a chinuit un pic, e mult de cantat in acut”, iar Marius l-a apreciat mai mult pe Adi, cu toate ca amandoi au voci “interesante”. Smiley s-a bazat pe “fler” si a ales sa mearga mai departe cu Lucian, iar Moga nu s-a putut abtine sa nu isi exprime surprinderea: “N-am inteles decizia lui Andrei”.

“Nu se putea o potriveala mai mare”, a fost concluzia Loredanei cand a format duetul dintre Ana Diana Kalmar si Muneer Al Obeidli. Acestia au interpretat “o piesa senzuala, cu groove” care li s-a potrivit ca o manusa, vorba antrenoarei, din repertoriul lui Lenny Kravitz, “I Belong to You”. Desi Lori a sfatuit-o sa “il seduca si sa il supuna” pe Muneer, Ana Kalmar nu a reusit sa intre total in feeling-ul piesei, cum a facut arabul de la Vocea Romaniei. “Acutele ei n-au fost in regula”, a fost concluzia Monica Anghel, pe cand Muneer a fost apreciat pentru “caldura si americanismul din glas” de catre Serban. “Voi merge cu lumina”, a fost decizia Loredanei, care l-a ales pe Muneer, convinsa ca acesta “are stofa de star, putea sa faca duetul cu Lenny Kravitz linistit”.

Brenciu a aruncat in lupta duetul dintre “Superman, care poate sa mute orice munte din loc” si “pamanteanca a carei voce te emotioneaza”, adica Florin “Du Hast” Ilinca si Andrada Ghiorma. “Where the Wild Roses Grow” a fost piesa pe care Horia le-a ales-o si pe care Florin s-a evidentiat mai mult decat Andrada, conform celorlalti antrenori. “Vocea ta nu s-a decupat atat de bine”, i-a spsu Lori Andradei. Ca si in etapa trecuta, Horia a tinut sa ii lamureasca pe ceilalti antrenori ca Florin poate canta si alte melodii: “Inevitabil, accept tineretea colegilor mei”. La final, bass-baritonul Ilinca a fost cooptat pentru urmatorul episod din “Brenciana”, decizie pe care Lori a catalogat-o drept una de “orgoliu”.

Doua voci puternice, hit-ul “Turn Off the Lights” al lui Nelly Furtado si multa ambitie – acestea sunt ingredientele cu care Sanziana Niculae si Georgia Dascalu, componente ale echipei Moga, au facut furori pe scena de la Vocea Romaniei. “Sexy – pantera” Georgia a luat ochii tuturor cu o costumatie spectaculoasa, parca desprinsa din Star Wars, vorba lui Moga, iar Sanziana a stralucit la randul ei prin vocea speciala. “Pisica blonda a stralucit cu diamantele ei mai mult decat pisica neagra”, a spus Horia la finalul duetului, pe cand Loredana le-a situat pe cele doua fete la egalitate, la fel ca si Smiley: “Mi-a placut imbinarea aceasta de stiluri, glamour si mai junky, e doar o treaba de gust”. In cele din urma, “micul Mozart” a ales sa o pastreze in echipa pe Sanziana pentru  ca “surprinde mai mult”, iar Horia nu a ratat ocazia sa o “fure” pe Georgia si sa ii stearga lacrimile.”Eram sigur ca Brenciu o sa o salveze pe una dintre ele”, a declarat apoi Marius.

Loredana a pregatit seara trecuta “combinatia letala” de la Vocea Romaniei: “fata popii’ “, adica pitesteanca Iulia Dumitrache, si Dudu Isabel, rocker-ul pur-sange din Cluj-Napoca. Antrenoarea a prevazut un moment artistic exploziv si se pare ca nu s-a inselat: “cei doi vulcani” din echipa sa au facut scena sa “Dudu-ie” pe acordurile piesei “It Takes Two”, cantata in versiunea originala de Rod Stewart si Tina Turner. “A iesit un moment foarte misto de care noi ne-am bucurat fara sa platim bilet”, i-a felicitat Smiley pe artisti, iar Randi a laudat-o pe Iulia, care i-a facut fata cu brio lui Dudu: “Arati ca un star si esti versatila, poti sa canti mai multe lucruri”. “Ne-ati pompat adrenalina si cred ca a fost de departe cel mai puternic si energic duet de pana acum”, a concluzionat Lori, care a decis sa mearga mai departe in competitie cu Iulia pentru ca “este mult mai ofertanta”.

Confruntarile s-au incheiat aseara la Vocea Romaniei cu un duet marca Brenciu care a iscat o disputa in toata regula pe probleme de tehnica muzicala intre HOria si Loredana. Doua personaje diferite ca atitudine, tanara Ana-Maria Bucsa cea “grava” si “zambitoarea” Denisa Mosincat, au incercat sa isi convinga antrenorul de potentialul lor vocal pe ritmurile hit-ului “Lala Song” de la Naughty Boy. Alegerea melodiei i-a atras lui Brenciu numai critici din partea colegilor, dupa cum a tinut Moga sa puncteze, aceasta deoarece era cantata in original de o voce masculina. “E o piesa dificila pentru ca refrenul e cantat in falset, n-am auzit foarte bine strofa”, a spus Randi, iar Horia nu s-a putut abtine sa nu exclame: “N-are nicio importanta cine a cantat melodia inainte. Alo, Vaticanul, avem doi draci aici!”. “Mediatorul” Bartos a intrat imediat in scena cu ciocolata ca sa-l linisteasca pe antrenor, insa conflictul a reinceput cand Loredana i-a atras atentia asupra emisiei in care au cantat concurentele. “Sunt tehnici  moderne care se pot aplica foarte rapid pe un cantec, se numeste tehnica vocala completa”, i-a replicat Lori lui Horia, care a decretat ca nu poate modifica ambitusuri in doua saptamani. Apele s-au linistit numai dupa ce Horia a decis in favoarea Denisei Mosincat, concurenta care a intors toate cele patru scaune la auditiile pe nevazute.

Prima echipa care a intrat in etapa cantecului decisiv a fost cea a “mogulul-ui hitului romanesc”. Moga i-a ales pe Jovana Milovanovic si pe Gabriel Kisczuk, concurentul pe care l-a “furat” in confruntari din echipa lui Brenciu, sa interpreteze inca o data piesele din etapa auditiilor pe nevazute. La final, Jovana a fost ultima concurenta salvata de Moga si va intra in show-urile live alaturi de ceilalti sapte coechipieri ai sai: Felix Burdusa, Andi Grasu, Andrei Loica, Sanziana Niculae, Elena Salaru, Angelo Simonica si Dana Torop .

“Romanian woman” Diana Arvinte si Georgia Dascalu, “semaforul galben intermitent”, “furata” de Horia din echipa Moga, au fost cele doua componente ale echipei brenciene care au intrat in etapa “cantecului decisiv”. La final, Brenciu a ales-o pe Georgia sa continue lupta pentru “Vocea Romaniei, alaturi de Mihai Chitu, Andrei Hanghiuc, Florin Ilinca, Ana Maria Mirica, Denisa Mosincat, Florin Timbuc si Arpad Torok, concurentii cu care Horia va intra in show-urile live din acest sezon.

Loredana a hotarat ca Razvan Pasca si Iulia Dumitrache sa urce din nou pe scena la “cantecul decisiv”, iar “fata popii” a convins-o pe diva ca merita sa raman unul din “ingerasii” sai. Dupa trei etape palpitante, Loredana si-a format echipa completa de opt concurenti, alcatuita din Andrei Chermeleu, Alina-Emilia Dorobantu, Iulia Dumitrache, Kinga Farkas, Florin Mandru, Marius Marin, Muneer Al Obeidli si Aurel Niamtu.

Dupa emotiile confruntarilor, Nicoleta Ticala si Bogdan Olaru, “furat” de Smiley in etapa trecuta, au avut inca un hop de trecut: “cantecul decisiv”. Nicoleta a dominat din nou scena si a fost aleasa de Smiley sa mearga mai departe, iar fata i-a sarit antrenorului in brate de bucurie. “Ei, Smiley, vezi, asa incep durerile de spate”, a inceput Brenciu sa il tachineze.”Echipa-zambet” cu care Smiley va incerca sa cucereasca din nou marele titlu in acest sezon este formata din Razvan Alexa, Lucian Francu, Claudia Iuga, Iolanda Moldoveanu, Adrian Nour, George Secioreanu, Stella Anita si Nicoleta Ticala.

Treizeci si doua de voci senzationale au demonstrat ca merita sa treaca in “cele mai nebunesti live-uri”, dupa cum le-a catalogat Brenciu, in speranta ca isi vor indeplini visul prin muzica la Vocea Romaniei. Saptamana viitoare, duminica, de 1 Decembrie, la aniversarea a optsprezece ani de Pro Tv, telespectatorii vor putea urmari prima editie live din acest sezon a celei mai tari competitii de voci din tara. Din aceasta etapa, publicul isi va putea sustine preferatii prin vot dupa ce fiecare antrenor va scoate la inaintare cate patru din cei opt concurenti din echipele formate pana acum.  Duminica, 1 Decembrie, de la 20:30, toata tara intra pe frecventa muzicii de calitate in direct, gata sa aleaga noua “Voce a Romaniei”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni