• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit "Vocea Romaniei". Vezi aici cele mai tari momente VIDEO

Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit "Vocea Romaniei". Vezi aici cele mai tari momente VIDEO

Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit "Vocea Romaniei". Vezi aici<span style="color:#f00;"> cele mai tari momente</span> VIDEO

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” difuzata aseara de ProTV a fost lider detasat de audienta. Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial (public din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), ProTV a inregistrat o audienta medie 14.1 puncte de rating si o cota de piata de 28.1%, uramt fiind de Kanal D cu o medie de 7.3 puncte de rating si 14.6% cota de piata si Antena 1 cu 7.1 puncte de rating si 14% cota de piata.

“Vocea Romaniei” si-a pastrat pozitia de lider si la nivelul publicului din mediul urban, obtinand o audienta medie de 11.8 puncte de rating si 21.5% cota de piata, urmat de Kanal D cu 8.8 puncte de rating si 16.1% cota de piata si Antena 1 cu 6.4 puncte de rating si 11.6% cota de piata. In minutul de aur la nivelul publicului commercial (22:04), ProTV a obtinut un rating de 18.1 puncte de rating si o cota de piata de 36.4% cota de piata. La nivelul intregii populatii din Romania, in minutul de aur 21:12, aproate 3 milioane de telespectatori au fost cu ochii si urechile pe “Vocea Romaniei”.

Vezi show-ul ACUM pe Voyo.ro.

Etapa “Auditiilor pe nevazute” de la “Vocea Romaniei” s-a incheiat. Cei patru antrenori si-au ales cate 14 voci cu care vor merge mai departe in etapa “Confruntarilor”.

Ultimele alegeri care sa le completeze echipele nu au fost deloc usoare. Loredana l-a luat in echipa ei pe Alexandru Simion, incantata de inflexiunile vocii sale si de sensibilitatea cu care a interpretat piesa.


REVEZI AICI CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DE LA AUDITIILE PE NEVAZUTE DE LA "VOCEA ROMANIEI".

Moga a avut o seara dificila, avand de selectat trei concurenti pentru a-si completa echipa.  Primul ales a fost Marcel Rosca, un tanar de 22 de ani, care a trait niste emotii extraordinare, scaunul lui Moga intorcandu-se in ultima clipa. Monica Merisan a reusit sa intoarca scaunul lui Marius Moga, dar sa ii impresioneze si pe ceilalti antrenori. Monica este deja cunoscuta publicului din lung-metrajul “poveste de cartier”, in care a jucat alaturi de Florin Calinescu.

Vizi Imre a fost concurentul care a reusit sa starneasca cea mai mare dezbatere a serii. Loredana si-a dat jos pantofii pentru a-I oferi “sosete de diamant”, Horia  fost pe punctul de a se descalta din nou, fiecare a scos la inaintarea tot arsenalul pentru a-l avea in echipa. Dupa ce a analizat bine lucrurile, amintindu-si ca era o vreme in care trupa lui parodia piesele lui Moga, a ales sa mearga mai departe in echipa acestuia. 

Brenciu a facut si el doua super achizitii! Dalma Kovacs, cunoscuta telespectatorilor ProTV de la “Land of Jokes”,  a facut senzatie la “Vocea Romaniei” intorcand toate cele patru scaune. Pasionata de jazz, Dalma a venit la acest show in incercarea de a-si atrage un nou public si de a face un pas inainte in cariera. Vocea ei a starnit o adevarata batalie intre antrenori. Vlad Simion a adus o explozie de energie pe scena de la “Vocea Romaniei”, a intors doua scaune, dar a ales in cele din urma sa mearga in echipa lui Horia Brenciu.

Smiley a adaugat in echipa lui inca doua voci masculine: Gheorghe Mihail si Dragos Cristiu. Mihail a venit alaturi de Nicolae Cristian Nistor, un concurent din echipa lui Horia Brenciu, pentru ca mai presus de muzica ii leaga si o prietenie. Dorinta lui Mihail e de a face parte din show-bizz, motiv pentru care a si venit la aceasta emisiune. Desi a reusit sa intoarca scaunul lui Horia Brenciu in doar cateva secunde, decizia finala a fost Smiley!

Dragos a reusit cu greu sa aleaga intre cei doi antrenori care s-au intors atunci cand a inceput sa cante. Smiley sau Marius Moga? A fost o intrebare  la care Dragos a avut nevoie de ceva timp de gandire, insa raspunsul corect in cazul lui a fost Smiley! Dupa ce a facut furori la Eurovision alaturi de trupa Electric Fence, Elena Vasile si-a incercat norocul si la “Vocea Romaniei”. Aceasta a reusit s ail impresioneze pe Smiley si sa mearga mai departe in etapa “Confruntarilor”.

Cel mai apreciat concurent al serii a fost insa Pavel Bartos. Prezentatorul a reusit imediat sa intoarca toate cele patru scaune! Nu pentru ca a avut o voce nemaipomenit, insa si-a construit foarte bine momentul. Mormaitul de la microfon, i-a determinat pe antrenori sa se intoarca, convinsi fiind ca li se pune ceva la cale!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni