• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aproape trei milioane de telespectatori au fost cu ochii pe “Vocea Romaniei”. Vezi cele mai TARI momente VIDEO

Aproape trei milioane de telespectatori au fost cu ochii pe “Vocea Romaniei”. Vezi cele mai TARI momente VIDEO

Aproape trei milioane de telespectatori au fost cu ochii pe “Vocea Romaniei”. Vezi <span style="color:#f00;">cele mai TARI momente VIDEO</span>

“Vocea Romaniei” a rasunat aseara in toata tara! Show-ul difuzat de ProTV a fost lider detasat de audienta pe toate segmentele de public.

Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban, ProTV a obtinut o audienta medie de 15.8 puncte de rating si o cota de piata de 32.3, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea cu 6.5 puncte de rating si o cota de piata de 13.3 procente, iar Kanal D s-a clasat pe locul al treilea cu 6.3 puncte de rating si o cota de piata de 12.9 %. 


Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro


Situatia a fost la fel si la nivelul publicului din mediul urban, unde “Vocea Romaniei” a obtinut o audienta medie de 12.5 puncte de rating si o cota de piata de 23.6%, in timp ce Kanal D a obtinut o audienta de 7.5 puncte de rating si o cota de piata de 14.2, iar Antena 1 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 11.7%.  Aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe “Vocea Romaniei” in minutul de aur 22:04, ProTV. La nivelul publicului comercial, in minutul de aur inregistrat tot la 22:04,  “Vocea Romaniei” a obtinut 21.6 puncte de rating si 41.4 procente cota de piata, la o diferenta considerabila de Kanal D (7.6 rating si 14.6 cota de piata) si Antena 1 (4.8 rating si 9.3 cota de piata).

Cea de-a treia editie a show-ului  “Vocea Romaniei” a inceput in forta! David Bryan a reusit nu doar sa intoarca toate cele patru scaune ci sa stabileasca si un record! De cinci secunde a avut nevoie pentru a convinge trei din cei patru antrenori sa apese butonul. Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga  au stiu ca il vor la ei in echipa imediat ce David a luat primele note. Nici Smiley nu a stat prea mult pe ganduri si si-a intors scaunul, impresionat de calitatile lui vocale. La finalul piesei, cei patru erau in picioare, ba mai mult, Marius Moga era in picioare pe scaun! Dupa o disputa apriga, David a decis sa mearga mai departe alaturi de Moga si asta pentru ca, dupa cum a afirmat, isi doreste si o cariera internationala. Bucuria lui Moga a fost evidenta, antrenorul sarind practic peste scaun pentru a ajunge la noul sau elev.

Vezi aici cum a cantat David Bryan

Nicolae Cristian Robert a intrat in echipa lui Horia Brenciu in primele 10 secunde! Atat i-a luat antrenorului sa apese butonul.  Desi aflat la primul concurs de acest gen din viata lui, Cristian s-a descurcat foarte mine, asigurandu-si din prima un loc in etapa urmatoare, cea a “Confruntarilor”. 

Andreea Olariu a starnit o lupta acerba intre antrenori. Initial, Horia incerca sa-i tina scaunul lui Marius Moga, pentru ca el sa nu se intoarca. Vocea incredibila a Andreei a dus insa la o adevarata disputa! “La mine e o chestie organica. Cand aud o voce vreau neaparat sa o cunosc.” Horia Brenciu a plecat in backstage pentru a-I cunoaste pe parintii Andreei, incercand astfel sa o convinga sa vina in echipa lui. Reactiile celorlalti antrenori nu s-au lasat asteptate.  Smiley: “Nu mi se pare o lupta corp la corp, atata vreme cat corpul nu e in scaun”. Odata ajuns la printii Andreei, Pavel a incercat sa-l “sechestreze”.  

Vezi aici cum a cantat Andreea Olariu

Ana Maria Alexie a venit foarte hotarata din start: isi dorea sa intre in echipa Loredanei!  Asta s-a si intamplat. Timbrul ei special si siguranta cu care a interpretat piesa lui Amy Winehouse, au convins-o pe artista sa apese butonul! 

Vezi aici cum a cantat Ana Maria Alexie

Cezar Dometi face si el parte din surprizele editiei de marti seara. Vocea sa cu un timbru aparte, i-a convins pe Marius Moga si pe Horia Brenciu sa se intoarca, dar laudele au venit de la toti cei patru jurati. Smiley si Loredana au recunoscut ca erau convinsi ca pe scena se afla o femeie si nu stiau daca sa apese sau nu butonul. “Cezar, ai unul dintre cele mai frumoase timbre vocale pe care le-am auzit vreodata!”, i-a spus Loredana. Decizia lui Cezar a fost insa clara: “Marius, tu ma vrei, eu te vreau!”

Vezi aici cum a cantat Cezar Dometi

Cristea Ioana Bianca a intrat si ea in echipa lui Horia Brenciu. Emotiile au fost atat de mari pentru ea incat dupa ce a coborat de pe scena nu se putea opri din plans!

Nicoleta Gavrilita a venit de la Chisinau, gata sa demonstreze ca merita titlul de “Vocea Romaniei”! Loredana a crezut in potentialul ei si nu a existat sa isi intoarca scaunul.

Laura Gherescu a reusit sa starneasca o disputa intre Smiley si Marius Moga, cei doi antrenori care si-au dorit-o in echipa. In cele din urma, frumoasa roscata a ales sa mearga pe mana lui Smiley.

Vezi aici cum a cantat Laura Gherescu

Dupa ce si-a incercat norocul  la “Romanii au talent”, Gheorghe Vijai a decis sa concureze si pentru titlul de “Vocea Romaniei”. Loredana a fost cucerita de glasul lui si l-a luat numaidecat la ea in echipa.



Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni