Ascultai formatia Candy? Este schimbata, dar vocea a ramas la fel. Cum a impresionat Monica pe scena de la Vocea Romaniei 

23 Septembrie 2016, 20:30


	Ascultai formatia Candy? Este schimbata, dar vocea a ramas la fel. Cum a impresionat Monica pe scena de la Vocea Romaniei 

Monica a luat cu asalt topurile muzicale in perioada anilor 2000 si chiar daca a intrat intr-un con de umbra dupa dizolvarea proiectului Candy, vedeta vrea sa revina in muzica si a facut primul pas in aceasta directie pe scena de la Vocea Romaniei.

Chiar daca este total schimbata din punct de vedere fizic si adopta un alt stil muzical, antrenorii de la Vocea Romaniei au recunoscut-o si i-au apreciat imediat timbrul vocal dupa ce au intors scaunele. 

Monica a ales sa interpreteze piesa "Heartbeat Song", iar reprezentatia sa a convins-o pe Loredana sa se intoarca si sa o vrea in echipa ei: "Imi place vocea ta, imi place timbrul tau."

Antrenoarea de la Vocea Romaniei a mai adaugat ca ii plac vocile senine si luminoase si ca apreciaza foarte mult faptul ca si-a pastrat inocenta din vocea. Loredana i-a mai spus Monicai ca trebuie sa aiba multa incredere in ea pentru ca Vocea Romaniei inseamna un nou inceput. 

Pentru ca a venit singura la auditiile pe nevazute, fara insotitori, Pavel Bartos a dorit sa afle mai multe detalii despre viata fostei soliste de la Candy. Monica a marturisit in acel moment ca nu a fost foarte sincera de-a lungul timpului, dar a declarat pentru Vocea Romaniei, in premiera, ca a trait o poveste de dragoste care a avut ca rezultat un baietel, bucuria sufletului ei. 

"Nu a fost o casatorie, nici un divort. Practic el este casatorit in continuare si fiecare si-a vazut oarecum de drumul lui, dar suntem amandoi in viata lui Matei."

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies